Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Παραπολιτικά

Άλλοι με πατερίτσα στο Συμβούλιο, άλλοι μόνιμο σκασιαρχείο

Είχε πολύ άγχος ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 16 Μαΐου 2016.

Έφερε ως έκτακτο ένα πολύ σοβαρό θέμα, την Αναμόρφωση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου, μια περίπτωση για την οποία ο “Καλλικράτης” απαιτεί απόλυτη πλειοψηφία προκειμένου να ψηφιστεί.

Έπρεπε λοιπόν να παρίστανται τουλάχιστον 17 δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας (από τους συνολικά 20) ώστε να έχει τον απαραίτητο αριθμό η παράταξη της πλειοψηφίας.

Για το λόγο αυτό έμαθα ότι έπεσαν απανωτά κι επίμενα τηλέφωνα στους πάντες για να παραστούν.

Αποδείχτηκε ότι κάποιοι έχουν φιλότιμο, όπως η Μαρία Μπραϊμνιώτη που ήρθε στη συνεδρίαση με σπασμένο γόνατο και υποβοηθούμενη για να ανέβει τις σκάλες του Δημαρχείου, ενός κτιρίου που δεν διαθέτει ακόμη και σήμερα ούτε ράμπα για ΑμεΑ ούτε ασανσέρ για την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Άλλοι επέλεξαν να συνεχίσουν απτόητοι την αποχή τους, η οποία επιμόνως δικαιολογείται από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν είναι παραπάνω από σαφές ότι έχουν ρίξει “μαύρη πέτρα” παρά τις μεγάλες τους φιλοδοξίες.

Για την ιστορία, απόντες της δημοτικής πλειοψηφίας ήταν στη συνεδρίαση ο Αντιδήμαρχος Δημοσθένης Βαμβασάκης (ήταν η πρώτη του απουσία φέτος από συνεδρίαση) και η Ηλέκτρα Τσιριγώτη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας