Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βαρη

Τρίποντο από αστέρια για τη Φλόγα (photos)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ μελών της Ανεξάρτητης Αδέσμευτης Συνεργασίας Αστυνομικών (ΑΝ.Α.Σ.Α.) και ομάδας καλλιτεχνών «Stars» ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βάρης την Πέμπτη 2 Απριλίου.

Στόχος του αγώνα ήταν να συγκεντρωθούν τρόφιμα για την ενίσχυση του συλλόγου Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», και η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες των διοργανωτών.

Μετά τον αγώνα, βραβεύτηκαν οι αθλητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση και ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τους Γιάννη Καψάλη (Ηπειρώτικα) και Μιχάλη Τζουγανάκη (Κρητικά), ενώ δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις μικρές μαζορέτες της εθνικής ομάδας cheerleading «Αμαζόνες Βάρης», οι οποίες έδωσαν χρώμα και παλμό σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν θερμά τους συμμετέχοντες οι οποίοι προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να ενισχύσουν την προσπάθεια του ΟΑΠΠΑ και του συλλόγου ΑΝ.ΑΣ.Α.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης και οι αθλητές – καλλιτέχνες, Θανάσης Βασιλάκος, Barrice, Bo, Ηλίας Βρεττός, Απόστολος Γκλέτσος, Πάνος Καλίδης, Κώστας Καραφώτης, Πάνος Κιάμος, Κιμ, ΝΕΒΜΑ, Κώστας Μαρτάκης, ΜASTER TEMPO, Θάνος Πετρέλης, REC, Κώστας Σόμμερ και Γιώργος Τσαλίκης οι οποίοι μαζί με τον προπονητή τους Δημήτρη Παπανικολάου, έδωσαν τη δική τους «μάχη» στον αγωνιστικό χώρο για την «ΦΛΟΓΑ».

 

IMG_5328

IMG_5343

IMG_5346

IMG_5348

 

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας