Αναστέλλει όλες τις προπονήσεις και αγώνες ο ΝΟ Βουλιαγμένης

Αναστέλλει όλες τις προπονήσεις και αγώνες ο ΝΟ Βουλιαγμένης

Στην ανακοίνωση ότι “αναστέλλονται όλες οι προπονήσεις όλων των αθλημάτων σε όλους τους χώρους του μέχρι νεωτέρας” προέβη το πρωί της Παρασκευής ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης.

Την ανακοίνωση επέβαλαν οι εξελίξεις και τα μέτρα “που λαμβάνει η χώρα μας για την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

tspg

Για το αν οι εγκαταστάσεις του Ομίλου θα εξακολουθούν να υποδέχονται τα μέλη θα ληφθεί νεότερη απόφαση, ωστόσο η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των μελών του ΝΟΒ γι’ αυτή την Κυριακή αναβλήθηκε.

Update:
Με νεότερη ανακοίνωσή του ο ΝΟΒ δήλωσε ότι αναστέλλει τη λειτουργία του από 13/03/2020 μέχρι τις 27/03/2020

Το ιστορικό σωματείο του Λαιμού αναγκάστηκε να κρατήσει σε λειτουργία τα τμήματα υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών μέχρι και την Πέμπτη 12 Μαρτίου, ημέρα αγώνα στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης, ως συνέπεια της άρνησης από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος να αναστείλει τα πρωταθλήματα.

Η γυναικεία ομάδα του ΝΟΒ μάλιστα αρνήθηκε να παίξει στο προγραμματισμένο ματς με τον Εθνικό, κάνοντας …ανταρσία κόντρα στην αδιαλλαξία της Ομοσπονδίας, μια στάση που υιοθέτησαν και οι υπόλοιπες ομάδες.

Ο αγώνας της ανδρικής ομάδας του ΝΟΒ με τα Χανιά έγινε πάντως κανονικά στη Βουλιαγμένη, φυσικά κεκλεισμένων των θυρών (με νικητές τους οικοδεσπότες με 17-11).