Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Ανατέλλει στον ουρανό της Βάρης και της Ελλάδας ο Κυανός Αστέρας (photos)

Την αδιαμφισβήτητη πορεία του προς την επιτυχία γιόρτασε την Κυριακή 14 Ιουνίου ο Κυανός Αστέρας Βάρης στην έδρα του, το δημοτικό στάδιο “Κωνσταντίνος Μπαγλατζής”.

Το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής (ΕΠΣΑΝΑ), που δίνει και το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική του χρόνου, αλλά και το Κύπελλο της ΕΠΣΑΝΑ, ήταν τα δίδυμα κύπελλα που δικαίως ήρθαν για να τοποθετηθούν στην τροπαιοθήκη της Βάρης, μιας και ο Αστέρας τερμάτισε στις δύο διοργανώσεις που συμμετείχε αήττητος.

Στη φιέστα της Κυριακής δεν ήταν δυνατό λόγω των υγειονομικών απαγορεύσεων να παρευρεθεί ο φίλαθλος κόσμος της Βάρης και οι πολυάριθμοι φίλοι της ομάδας, στους οποίους ο πρόεδρος Δημήτρης Πάπιος ζήτησε συγγνώμη. Δεσμεύτηκε ωστόσο όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν, η χαρά της ομάδας να μοιραστεί με όλη την πόλη σε μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο οποίος μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρη Γιαρένη έκαναν και την απονομή στον πανευτυχείς παίκτες, τον πρόεδρο και τους τεχνικούς της ομάδας.

Δείτε τη στιγμή της απονομής καθώς και τις δηλώσεις του Δημήτρη Πάπιου, του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και του αρχηγού της ομάδας Θανάση Μάγγου:

Στην εκδήλωση παρέστη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Νίκος Ψαλλίδας, αλλά και οι αρχηγοί των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, Δημήτρης Δαβάκης, Μαρία Σίνα, Κώστας Πασακυριάκος και Μανώλης Δασκαλάκης, οι οποίοι έκαναν και από μικροφώνου ένα σύντομο χαιρετισμό.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Νίκος Βάσης, Βασίλης Παπαμιχαήλ, Νανά Καραγιάν και Λευτέρης Αργυρουδάκης, η πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βάρης Ασπασία Αντωνίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι της Βάρης Δήμητρα Σουτόγλου, Μαίρη Κανέλλου και Κώστας Σφέτσας, οι πρόεδροι των δύο δημοτικών σχολικών επιτροπών Δώρα Τριάντη και Μίμα Νικηφοράκη και βέβαια η σύζυγος του Δημάρχου, Ντίνα Κωνσταντέλλου.

Ο Δημήτρης Πάπιος πλάι στον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο

Η διάταξη των καθισμάτων τηρούσε όλα τα πρωτόκολλα, αλλά οι πανηγυρισμοί όπως ήταν αναμενόμενο …κατάργησαν τις αποστάσεις μεταξύ των παικτών

Ο προπονητής του Κυανού Αστέρα Μιχάλης Κάτσικας, με τον Δημήτρη Πάπιο, τον υπεύθυνο των ακαδημιών Ανδρέα Αντάρτη και τον αντιδήμαρχο αλλά και διοικητικό στέλεχος της ομάδας, Βασίλη Παπαμιχαήλ

Οι παλαίμαχοι του Αστέρα Βάρης κοντά στην ομάδα τους σε αυτή τη μοναδική στιγμή

Ένα χαμόγελο που χρειάστηκε θυσίες και προσπάθειες δύο χρόνων…

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε τη σημασία του παραδείγματος που δίνουν οι αθλητές στη νέα γενιά της πόλης

Ο Δημήτρης Δαβάκης είναι εκ των σταθερών φίλων της ομάδας

Η Μαρία Σίνα ευχήθηκε στην ομάδα περισσότερες επιτυχίες, δηλώνοντας τη στήριξή της

Ο Κώστας Πασακυριάκος τόνισε τη σημασία του συνθήματος “όχι στη βία και το ρατσισμό” που υπάρχει αναρτημένο σε γιγαντοπανό στο στάδιο (στη φωτογραφία με τον Βασίλη Παπαμιχαήλ)

Ο Μανώλης Δασκαλάκης δήλωσε ότι αισθάνεται σπίτι του, καθώς στο γήπεδο αυτό αθλούνταν τα παιδιά του

Ο τελετάρχης Νίκος Γκορίτσας φρόντισε η ροή της εκδήλωσης να είναι σε όλα άψογη

 

Advertisement
Advertisement

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας