Η “Ανατροπή” στις γειτονιές της Βούλας και της Βουλιαγμένης

Συναντήσεις  σε δύο γειτονιές των “3Β” διοργανώνει η Κίνηση Δημοτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Ανατροπή για τη γνωριμία των δημοτών με τις θέσεις και τα πρόσωπα του υπό διαμόρφωση συνδυασμού.

Η μία θα γίνει το Σάββατο 22/2/2014  στις 6 μ.μ. στη Βούλα, στη γειτονιά του Ασκληπιείου με συντονιστές το Νίκο Σταματιάδη και την Ελισάβετ Δεμίρη.

Η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23/2/2014 στις 6 μ.μ. στη Βουλιαγμένη, στο Καβούρι, με συντονιστή τον Κώστα Ρούσσο.

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό κάλεσμα, “όσες και όσοι συμμετέχουμε στη δημοτική  κίνηση της Ανατροπής έχουμε πλούσια εμπειρία από τη συμμετοχή μας στα κινήματα και τους αγώνες και είμαστε αποφασισμένοι και αποφασισμένες να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να πείσουμε τους συνδημότες μας ότι η αποφασιστική συμμετοχή τους στην αναζήτηση λύσεων για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα, όπως και για την διεκδίκηση των λύσεων αυτών είναι ο μόνος δρόμος που οδηγεί στην ελπίδα.

Και είμαστε σίγουροι ότι επειδή οι δημότες, άνδρες και γυναίκες από την προσωπική τους πείρα ξέρουν καλά ότι ούτε οι υποψήφιοι των κομματικών ή άλλων μηχανισμών, αλλά ούτε και οι κάθε φορά εμφανιζόμενοι σωτήρες έχουν δώσει λύσεις στα προβλήματά τους, αυτή τη φορά θα είναι πιο πρόθυμοι στο κάλεσμά μας”.