Μια “Ανατροπή” στη Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη

Το λογότυπο, τη διακήρυξη αλλά όχι ακόμη τα πρόσωπα που την απαρτίζουν δημοσιοποίησε η νέα Κίνηση Δημοτών Ανατροπή που φιλοδοξεί να παρέμβει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Μεταξύ άλλων στη διακήρυξή της η κίνηση υπογραμμίζει ότι “η λύση της εναπόθεσης των συλλογικών μας υποθέσεων αποκλειστικά στα κόμματα, ή σε μεμονωμένα άτομα που εμφανίζονται ως σωτήρες, πιστεύουμε ότι έχει εξαντλήσει τα όρια της αξιοπιστίας της”, προσθέτοντας ότι “το πρόγραμμα και οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας επιβάλλεται να αναδειχτούν μέσα από ανοιχτές Λαϊκές Συνελεύσεις, οι οποίες θα δώσουν την δυνατότητα σε κάθε πολίτη, ομάδα και συλλογικότητα πολιτών να συμμετέχουν και να εκφραστούν , αφού αυτήν την δυνατότητα δεν την έχουν μέσω των ήδη υπαρχόντων κομματικών και αρχηγοκεντρικών μηχανισμών”.

tspg

Το στίγμα της κίνησης είναι η κινηματική Αριστερά που ασκεί κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και κρατά ανοιχτούς διαύλους με τις “εστίες αγώνα” της περιοχής.

Η κίνηση προγραμματίζει μεγάλη εκδήλωση στις αρχές Φεβρουαρίου, ενώ επόμενη συνάντηση της κίνησης έχει οριστεί για την Παρασκευή 10 Ιανουαρίουστις  7.30 μ.μ. στην καφετέρια ESPANADE στην παραλία της Βάρκιζας.