Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βαρη

Αναβάλλονται τα αθλητικά ραντεβού της Xterra σε Βουλιαγμένη και Βάρκιζα

Την αναβολή των καθιερωμένων διοργανώσεων του εκτός δρόμου τριάθλου στη Βουλιαγμένη και του κολυμβητικού αγώνα ανοιχτής θάλασσας στη Βάρκιζα ανακοίνωσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και η Xterra.

Αναφέρουν συγκεκριμένα σε σχετική τους ανακοίνωση:

“Έχοντας πλέον εξαντλήσει όλες εκείνες τις προσπάθειες με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Πολιτική Προστασία ώστε το XTERRA Greece Off Road Triathlon – Open Water Swim Challenge να πραγματοποιηθεί υπό συνθήκες υγειονομικής προστασίας και ασφάλειας στις 16-18 Οκτωβρίου στην πλαζ Βουλιαγμένης, η υφιστάμενη κατάσταση στην Αττική σήμερα και για τις επόμενες 14 ημέρες (όπως μας γνωστοποιήθηκε εγγράφως αργά χθες το απόγευμα), μας στερεί τη δυνατότητα να μπούμε στην τελική ευθεία!

Η XTERRA Greece – TRIMORE και ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ανακοινώνουν την οριστική απόσυρση του event από το πρόγραμμα του 2020. Το XTERRA Greece Off Road Triathlon έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 23-25 Απριλίου 2021, ενώ το XTERRA O.W.S. Challenge για τις 22-24 Οκτωβρίου 2021.

Όλες οι υφιστάμενες εγγραφές αθλητών στο σύστημα της ACTIVE θα μεταφερθούν αυτόματα για την επόμενη ημερομηνία, ενώ οι αθλητές θα ενημερωθούν προσωπικά μέσω e-mail. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας