Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

ΑΝΕΛ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Υπέρ κανενός

Την απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων 3Β να μην υποστηρίξουν κάποια παράταξη ανακοίνωσε το κόμμα διά των εκπροσώπων του, Αντώνη Ζαγοριανού και Κάτιας Γεωργούλα.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, “θέλουμε να δηλώσουμε την εμπιστοσύνη μας στην κρίση των πολιτών και ότι δεν θα παρέμβουμε με κομματική στήριξη σε κανέναν από τους υποψηφίους δημάρχους“.

Είχε προηγηθεί η αποχώρηση του Αντώνη Ζαγοριανού από το συνδυασμό Κωνσταντέλλου που οφείλεται στην παρουσία των κορυφαίων στελεχών της ΝΔ, Μάκη Βορίδη και Θανάση Μπούρα κατά την προεκλογική εκδήλωση της “Πόλης για να ζεις” τον Ιανουάριο. Δεν είναι τυχαία από αυτή την άποψη και η αναφορά της ανακοίνωσης των ΑΝΕΛ ότι τα στελέχη τους αντιστέκονται “σθεναρά στις μνημονιακές πολιτικές, οι οποίες υπαγορεύουν την εκποίηση του Αστέρα Βουλιαγμένης, του ΠΙΚΠΑ Βούλας, της Φασκομηλιάς, της ανατολικής παραλίας Βάρκιζας, του κάμπινγκ της Βούλας, του Ασκληπιείου Βούλας, αλλά και την αλλαγή των χρήσεων γης“.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Συνοτνιστικής επιτροπής 3Β των Ανεξάρτητων Ελλήνων:

Η έκβαση των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών είναι καίριας σημασίας για την πορεία του Δήμου μας στο διοικητικό, οικονομικό και κοινωνικό τομέα, δεδομένου ότι η κρίση επιδεινώνεται καθημερινά με την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και την κατάσχεση της ιδιωτικής περιουσίας, τη φτωχοποίηση των δημοτών και την ανεργία.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης σεβόμενοι την αγωνία, τις προσδοκίες και τους αγώνες των δημοτών για ένα καλύτερο αύριο, θέλουμε να δηλώσουμε την εμπιστοσύνη μας στην κρίση των πολιτών και ότι δεν θα παρέμβουμε με κομματική στήριξη σε κανέναν από τους υποψηφίους δημάρχους.

Θα δίνουμε το παρόν και θα είμαστε σίγουρα αρωγοί σε οποιαδήποτε πρόταση-απόφαση που θα κατευθύνει το Δήμο μας προς την κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη, την προστασία του περιβάλλοντος, τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και πρωτίστως την οικονομική ανάπτυξη, αντιστεκόμενοι σθεναρά στις μνημονιακές πολιτικές, οι οποίες υπαγορεύουν την εκποίηση του ΑΣΤΕΡΑ Βουλιαγμένης, του ΠΙΚΠΑ Βούλας, της Φασκομηλιάς, της ανατολικής παραλίας Βάρκιζας, του κάμπινγκ της Βούλας, του Ασκληπιείου Βούλας, αλλά και την αλλαγή των χρήσεων γης.

Η συμμετοχή των δημοτών στη λήψη αποφάσεων μέσω της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και των τοπικών δημοψηφισμάτων για τα σημαντικά θέματα θα συμβάλλει στη διαμόρφωση των προϋποθέσεων για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον. Η τοποθέτησή μας αυτή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πίστη μας ότι η τοπική αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να αντιδράσει ως ανεξάρτητη, απαλλαγμένη από κομματικούς μηχανισμούς.

Για τη Συντονιστική Επιτροπή
των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Ο συντονιστής
Αντώνιος Ζαγοριανός

Η γραμματέας
Κάτια Γεωργούλα

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας