Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από Τετάρτη 11/1/2017

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από Τετάρτη 11/1/2017

Χιονιάς τέλος για τα νότια προάστια της Αττικής και …τα κεφάλια μέσα.

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, τα σχολεία την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2017 θα ανοίξουν κανονικά – εκτός εξαιρετικού απροόπτου.

Σύμφωνα με τους μετωρολόγους, για αύριο Τετάρτη ο καιρός στα 3Β θα είναι βροχερός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Η αντιμετώπιση του χιονιά ήταν αποτελεσματική για τα 3Β, καθώς οι υπηρεσίες εργάστηκαν εντατικά.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, οι υπηρεσίες έριξαν στους δρόμους (όπου κρίθηκε απαραίτητο) συνολικά 24 τόνους αλάτι σε όλες τις δημοτικές ενότητες και παράλληλα τα μηχανήματα του Δήμου φρόντισαν να καθαρίζουν το οδόστρωμα όπου αυτό δεν ήταν προσπελάσιμο.

Για την αποψινή νύχτα, επειδή οι χαμηλές θερμοκρασίες αναμένεται να επαναληφθούν, ο Δήμος έχει φροντίσει να προμηθευτεί άλλους 30 τόνους αλάτι και δηλώνει ότι τα συνεργεία θα είναι πάλι σε ετοιμότητα.