Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Συγκλονιστικός Αντετοκούνμπο: «Δεν υπογράφω στην ελληνική σημαία»

Την αποθέωση από Έλληνες που βρέθηκαν στο Madison Square Garden γνώρισε Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος δεν σταμάτησε να μοιράζει αυτόγραφα, ενώ αρνήθηκε να υπογράψει πάνω στην ελληνική σημαία!

Δεν είναι απλά ένας παίκτης, έχει καταφέρει μόλις στα 22 του να γίνει και πρεσβευτής του ελληνικού αθλητισμού. Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που όπου και αν παίζει θα υπάρχει ένας Έλληνας να τον αποθεώσει. Αυτό έγινε και στη Νέα Υόρκη, καθώς μετά το τέλος του αγώνα στο οποίο ο Γιάνναρος ήταν εντυπωσιακός, εκατοντάδες Έλληνες τον αποθέωσαν και του έλεγαν πόσο περήφανοι είναι γιαυτόν.

Ο Greek Freak με το που βγήκε έξω αποθεώθηκε από πλήθος κόσμου που περίμενε για ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία μαζί του. Αυτός όπως πάντα χαμογελαστός δεν χάλασε το χατήρι κανενός, με το χαμόγελο να είναι συνέχεια ζωγραφισμένο στα χείλη του.

Mόνο όταν κλήθηκε να υπογράψει πάνω στην ελληνική σημαία τόνισε με νόημα «Όχι δεν υπογράφω στην σημαία», δείχνοντας ήθος και έστειλε παράλληλα πολλαπλό μήνυμα!

Στο τέλος μάλιστα δεν σταματούσε να ευχαριστεί τον κόσμο για την αποθέωση που γνώρισε, δείχνοντας ακόμα μία φορά πόσο προσγειωμένος είναι ως άνθρωπος, παρότι που ως αθλητής πετάει…

Πληροφορίες από gazzetta.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας