Στην τελική ευθεία για τον ορισμό των αντιδημάρχων της Γλυφάδας

Στην τελική ευθεία για τον ορισμό των αντιδημάρχων της Γλυφάδας

Λίγες μόνο ώρες απομένουν μέχρι και επίσημα να βγουν οι ανακοινώσεις του Δημάρχου Γλυφάδας κ. Γιώργου Παπανικολάου, βάσει των οποίων θα οριστούν και θα κληθούν να ασκήσουν τα καθήκοντα τους οι νέοι αντιδήμαρχοι.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας αλλάζει το μέχρι σήμερα γνωστό μοντέλο διοίκησης του Δήμου και αναμένεται να αξιοποιήσει και το θεσμό των εντεταλμένων συμβούλων (πιθανότατα πέντε στον αριθμό).

Στις μέχρι σήμερα συζητήσεις είχε έντονα ακουστεί το όνομα του κ. Μάριου Κασσέρη για την Αντιδημαρχία Καθαριότητας, η οποία και επιβεβαιώνεται – σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του ΠΑΛΜΟΥ.

Οι ίδιες ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι Αντιδήμαρχοι θα διατελέσουν επίσης οι κ.κ. Δημήτρης Νιτσιόπουλος, Αννυ Καυκά και Γιάννης Τζούβελης. Η θητεία των οποίων θα ξεκινήσει από τη δημοσίευση της απόφασης δημάρχου.

Στο Κ.Α.Π.ΠΑ. (ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ), παρά τις έντονες φημολογίες για γυναικεία παρουσία στην θέση του αντιπροέδρου, ένα έμπειρο και παλαιό στέλεχος θα προταθεί να αναλάβει και αυτό είναι ο κ. Γιώργος Αγγελόπουλος.

Επίσης, ο κ. Μάνος Ανδρουλάκης και ο κ. Νίκος Παπάζογλου ορίζονται Πρόεδροι στην Σχολική Επιτροπή Α’βαθμιας και Β’βαθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γλυφάδας, αντίστοιχα.

Περισσότερες λεπτομέρειες και αναλυτικό ρεπορτάζ στον ΠΑΛΜΟ του Σαββάτου, 13 Σεπτεμβρίου.

Μείνετε συντονισμένοι!