Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

“Και οι αντιδήμαρχοι Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι…”

Τη σύνθεση της στενής εκτελεστικής ομάδας της νέας Δημοτικής Αρχής στη Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη αναμένουν όλοι να ανακοινώσει ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 3vita.gr, η ανακοίνωση αυτή θα γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου, μια ημερομηνία όχι τυχαία επιλεγμένη. Την προηγούμενη μέρα, Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, είναι από το νόμο ορισμένο το Δημοτικό Συμβούλιο στην πρώτη του συνεδρίαση με τη νέα σύνθεση, να εκλέξει προεδρείο, καθώς και τα μέλη των Επιτροπών του Δήμου (Οικονομική και Ποιότητας Ζωής). Στην ίδια συνεδρίαση θα αναδειχθούν με μυστική ψηφοφορία οι εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου στην Περιφερειακή Ένωση δήμων Αττικής.

Ο αριθμός αντιδημάρχων που ο νόμος επιτρέπει σε δήμους με πληθυσμό όπως η Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη, είναι πέντε. Από αυτούς, μόνο οι τρεις επιτρέπεται να εισπράττουν αντιμισθία.

Σύμφωνα με συνεργάτες του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου πάντως, αρκετοί θα είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας που ως εντεταλμένοι του δημάρχου θα αναλάβουν αρμοδιότητες σε διάφορους τομείς.

 

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας