Ο Αντώνης Κουλουβράκης για την ΟΝΝΕΔ Ανατολικής Αττικής

Ο Αντώνης Κουλουβράκης για την ΟΝΝΕΔ Ανατολικής Αττικής

Ανοιχτή επιστολή του Αντώνη Κουλουβράκη, υποψήφιου προέδρου για τη Νομαρχιακή Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ Ανατολικής Αττικής λάβαμε, την οποία και παραθέτουμε για ενημέρωση των μελών της νεοδημοκρατικής νεολαίας στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης:

Φίλες και φίλοι,

Σήμερα μαζί με συναγωνιστές που όλα αυτά τα χρόνια μας ενώνουν οι κοινοί μας αγώνες αλλά και το κοινό μας όραμα κατέθεσα την υποψηφιότητα μου για Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Ανατολικής Αττικής.

Βασικό προαπαιτούμενο είναι τα τοπικά γραφεία να αποτελέσουν ζωντανό κύτταρο των τοπικών κοινωνιών, εκφράζοντας την ορμή της νεολαίας και αποτελώντας χώρο για σκέψης και παραγωγή πολιτικής. Οι μέρες που διανύουμε είναι ιδιαίτερα δύσκολες για την γενιά μας. ΕΜΕΙΣ, η νέα γενιά, οφείλουμε να ενεργοποιηθούμε και να αναλάβουμε δράσεις και πρωτοβουλίες με στόχο την εξεύρεση διεξόδων από μία κατάσταση που οι ίδιοι δεν προκαλέσαμε.

Σ’ αυτή την κρίσιμη περίοδο μια σύγχρονη πολιτική νεολαία που δεν θα μένει απαθής και θα εκφράζει τη γενιά μας είναι απαραίτητη.

Στόχος είναι η ΟΝΝΕΔ να εξελιχθεί το συντομότερο δυνατό σε μία παρεμβατική, φιλελεύθερη νεολαία, η οποία θα κερδίσει το ενδιαφέρον των νέων ανθρώπων. Βασικός στόχος της ΟΝΝΕΔ Ανατολικής Αττικής είναι να δίνει δυναμικά το παρών στις τοπικές κοινωνίες και να επικοινωνεί με τους νέους και τις νέες που επιθυμούν να συμπορευτούν μαζί μας.

Οι ΝΕΟΙ οφείλουμε να συμμετέχουμε ενεργά στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας αλλά και του τόπου που ζούμε. Για αυτό το λόγο δηλώνω ‘‘ΠΑΡΩΝ’’ με την υποψηφιότητα μου στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ.

Σας καλώ όλες και όλους να συμπορευτούμε σε ΜΑΖΙ σε αυτόν τον αγώνα. Καλώ, λοιπόν, όλους τους νέους από όλους τους δήμους της Ανατολικής Αττικής να συμμετέχουν στις εκλογές αυτής της Κυριακής. Να μοιραστούμε τους προβληματισμούς μας, τις ιδέες μας και τις προτάσεις μας, κάνοντας ΜΑΖΙ το πρώτο βήμα για επόμενη μέρα της οργάνωσης.

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι πλέον έχει ξημερώσει μια καινούρια ημέρα με Πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όλοι μαζί οφείλουμε να δουλέψουμε όχι μόνο για την Ο.Ν.ΝΕ.Δ., όχι μόνο για τη Νέα Δημοκρατία αλλά για να ορθοποδήσει ξανά η χώρα!

Με εκτίμηση,

Αντώνης Κουλουβράκης