Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Μεταγραφική βόμβα: Η Άντζελα Γκερέκου από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ

«Μετεγγραφή» – έκπληξη από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ κάνει η Άντζελα Γκερέκου, η οποία θα κατέβει ως «γαλάζια» υποψήφια στην Κέρκυρα.

Και τούτο διότι παρά το γεγονός ότι η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με προχθεσινή δήλωσή της διαβεβαίωνε ότι θα είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη, οι πληροφορίες λένε ότι η υποψηφιότητά της στην Κέρκυρα με τη Νέα Δημοκρατία «κλειδώνει» μέσα στις επόμενες ώρες.

Η ίδια η Αντζελα Γκερέκου αναμέμεται να επιβεβαιώσει την υποψηφιότητά της με ανακοίνωσή της σε λίγη ώρα.

Προχθές, Δευτέρα, πάντως, η Αντζελα Γκερέκου είχε δηλώσει τα εξής:

«Η διαδρομή μου στην πολιτική με δίδαξε ότι οι πολίτες αξιώνουν καθαρή θέση, συνεπή στάση, υπεύθυνη συμπεριφορά.

Γι’ αυτό και δε θα μπορούσα παρά να συνεχίσω όπως ακριβώς ξεκίνησα αυτή τη διαδρομή, ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα.

Έχω το χρέος να τιμήσω την παράταξη που με ανέδειξε και, κυρίως, τις Κερκυραίες και τους Κερκυραίους που με εμπιστεύθηκαν σε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η συνεργασία και η ενότητα είναι ο μόνος δρόμος για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς. Ο χρόνος θα δικαιώσει αυτή την προσπάθεια.

Ενώνω τις δυνάμεις μου με εκείνες όσων ασπάζονται την ανάγκη για έναν ισχυρό τρίτο πόλο, με αναβαθμισμένη θέση σε μια κυβέρνηση συνεργασίας μακράς πνοής. Που θα κάνει πράξη μια άλλη στρατηγική για τη χώρα, αξιοποιώντας προς όφελος των πολλών τις δυνατότητες και την ασφάλεια που εγγυάται η συμμετοχή μας στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Αυτή την ελπίδα των συμπολιτών μου θέλω να εκφράσω.

Και με αυτό το όραμα θα συνεχίσω την πορεία μου στο πλευρό τους».

Πολλοί ωστόσο θεωρούν ότι το ενδεχόμενο καθόδου της κ. Γκερέκου στις εκλογές με τη ΝΔ ενισχύεται από το γεγονός ότι ο συνεργάτης του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, Δημοσθένης Δαβέτας, ο οποίος αρχικά επρόκειτο να κατέλθει ως υποψήφιος με τη ΝΔ στη Κέρκυρα, θα μπει τελικά στη μάχη του σταυρού στην Β’ Αθήνας.

Η κ. Γκερέκου εκλέγεται βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κέρκυρας ανελλιπώς από το 2004, ενώ το 2005 εξελέγη μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

 

Πηγή: toc

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας