Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Περιφέρεια

Αποκαθίσταται την Πέμπτη η λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής

Την πλήρη αποκατάσταση του ΧΥΤΑ Φυλής την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 ανακοίνωσε ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ).

Ο φορέας που έχει στην ευθύνη του τη διαχείριση των απορριμμάτων του Λεκανοπεδίου και έχει ως πρόεδρο της περιφερειάρχει Αττικής, Ρένα Δούρου, σημείωσε ότι το κλείσιμο της χωματερής που γέμισε τις πόλεις με σκουπίδια στους δρόμους ήταν επιβεβλημένο μετά τη ρηγμάτωση που προκλήθηκε στις εγκαταστάσεις στις 9 Ιουνίου.

Η διοίκηση του ΕΔΣΝΑ σημειώνει στη σχετική ανακοίνωση:

“Από την πρώτη στιγμή του συμβάντος υπήρξαν συντονισμένες ενέργειες Διοίκησης, εργαζομένων και εξωτερικών συνεργατών του ΕΔΣΝΑ ενώ ελήφθησαν έκτακτα μέτρα για την αποκατάσταση της ρηγμάτωσης στον χώρο, με στόχο την όσο το δυνατόν συντομότερη επαναλειτουργία του ΧΥΤΑ. Η Διοίκηση του ΕΔΣΝΑ ευχαριστεί τους πολίτες και τους Δήμους για την κατανόηση και τη συνεργασία που έδειξαν όσο διήρκεσε η κρίση”.

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μόλις τη Δευτέρα απηύθυνε έκκληση στους πολίτες “να μειώσουν δραστικά κατά το δυνατόν την ποσότητα των σύμμεικτων απορριμμάτων που τοποθετούνται στους πράσινους κάδους” αλλά και να σταματήσουν τη χρήση των μπλε κάδων καθώς και να μην προβαίνουν σε κλαδέματα κήπων και εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων στα πεζοδρόμια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας