Η “Απολλωνία” τιμά τον Οδυσσέα Ελύτη στη Βούλα

Η “Απολλωνία” τιμά τον Οδυσσέα Ελύτη στη Βούλα

Μια μουσική και ποιητική παράσταση αφιερωμένη στη ζωή και το έργο του Οδυσσέα Ελύτη παρουσιάζει την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. στη Βούλα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Απολλωνία.

Η εκδήλωση που έχει τίτλο “Αυτός ο κόσμος ο μικρός ο μέγας” θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα “Ιωνία” (λεωφόρος Καραμανλή 18, Βούλα) δίπλα από το Δημαρχείο της πόλης.

tspg

Την επιμέλεια της παράστασης έχει η φιλόλογος Μαριάννα Μαυραγάνη- Λυκούδη. Την παρουσίαση θα κάνουν οι Μενέλαος Ντάφλος, Μαριάννα Μαυραγάνη και Στέφανος Χατζηστεφάνου. Τη σκηνοθετική διδασκαλία ανέλαβε ο Μενέλαος Ντάφλος ενώ ποίηση θα απαγγείλουν οι Κατερίνα Κωνσταντίνου και Μάκης Μπιλώνης.

Θα τραγουδήσουν οι Στέλλα Καρύδα και Νίκος Βαρβαρέσος ενώ θα συνοδεύει η ορχήστρα “Εμμετρον” που αποτελείται από τους: Μαν. Γεωργοστάθης/μπουζούκι, Δημ. Ρέππας/μπουζούκι, Σπύρος Παγιάτης/Πιάνο, Στέλιος Καρύδας/Κιθάρες.

Τα σκηνικά και το οπτικοακουστικό υλικό επιμελείται ο Στέφανος Χατζηστεφάνου. Στις Διαφάνειες θα βρίσεκται ο Μιχάλης Χατζηστεφάνου, ενώ στην παράσταση θα συμμετέχουν και οι Αντιγόνη Μαυραγάνη και Χρυσούλα Γεωργιλά.

Δηλώστε συμμετοχή και δείτε σχόλια στο σχετικό facebook event.