Ανησυχία προκαλεί η νέα απόπειρα απαγωγής παιδιού

Ανησυχία προκαλεί η νέα απόπειρα απαγωγής παιδιού

Τις παραλιακές περιοχές φαίνεται να προτιμούν οι επίδοξοι απαγωγείς νηπίων. Μετά το περιστατικό της 7ης Νοεμβρίου στη Βάρη, στο οποίο έχουμε αναφερθεί αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας, νέα απόπειρα σημειώθηκε στην Αρτέμιδα.
Ανατριχιαστική είναι η είδηση ότι επιτήδειος προσπάθησε να απαγάγει παιδάκι…, κάνοντας λόγο πλέον για το δεύτερη απόπειρα αρπαγής ανηλίκου μέσα σε λίγες μέρες!

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 21/11, όταν ο 4χρονος έπαιζε στην παιδική χαρά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος, στην οδό Σπετσών και Θεμιστοκλέους. Εκεί βρισκόταν και η μητέρα του.

tspg

Τότε, ένας 50χρονος άνδρας, φαλακρός –σύμφωνα με τις μαρτυρίες-, πλησίασε το παιδάκι, και πιάνοντας το από το χέρι, το απομάκρυνε από το σχολείο. Κάποια στιγμή όμως, καθώς το έσερνε, το παιδάκι άρχισε να κλαίει δυνατά, γεγονός που τράβηξε την προσοχή των ανθρώπων που βρίσκονταν στην κοντινή λαϊκή αγορά.

Ο άνδρας αναγκάστηκε να το αφήσει και μάλιστα πρόλαβε να εξαφανιστεί! Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούσαν να βρουν τη μητέρα του 4χρονου για να αφήσουν το παιδάκι στα χέρια της! Η μητέρα βρέθηκε… ο φαλακρός «απαγωγέας» όμως όχι.
Και οι δύο επίδοξοι απαγωγείς έδρασαν μέρα-μεσημέρι, όταν οι γονείς βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής από τα παιδιά τους, γεγονός που φανερώνει ότι είναι αδίστακτοι ενώ και τα δύο παιδάκια είναι πολύ μικρής ηλικίας. Συμπέρασμα: Όταν συνοδεύουμε παιδιά, τα μάτια μας τέσσερα!

Πάντως, ο 4χρονος Άγγελος για τον οποίο είχε εκδοθεί Αmber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» βρέθηκε. Το αγοράκι είχε εξαφανιστεί από το σταθμό της Κηφισιάς, αλλά από ό,τι φαίνεται ΔΕΝ έπεσε θύμα απαγωγής.