Απόπειρα ληστείας σε χρηματαποστολή στο Ασκληπιείο Βούλας

Απόπειρα ληστείας σε χρηματαποστολή στο Ασκληπιείο Βούλας

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε χρηματαποστολή στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του Ασκληπιείου Βούλας.

2
Δύο άγνωστοι οπλισμένοι με ένα αυτόματο και ένα πιστόλι αποπειράθηκαν να ληστέψουν μια χρηματαποστολή, επιτιθέμενοι ακόμη και με σκεπάρνι στους υπαλλήλους, αλλά τελικά εγκατέλειψαν τη μηχανή τους και διέφυγαν από την πίσω πλευρά του νοσοκομείου.

image

Δύο ένοπλοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα προσπάθησαν να αρπάξουν το μεταλλικό κουτί με τα χρήματα, αλλά για κακή τους τύχη ενεργοποιήθηκε η χρονοπαγίδα – Πυροβόλησαν στον «αέρα» και διέφυγαν πεζή – Πριν από περίπου ένα χρόνο η Πόλα Ρούπα είχε «χτυπήσει» σε τράπεζα στο νοσοκομείο «Σωτηρία»

Χρηματαποστολή έξω από το «Ασκληπιείο Βούλας» προσπάθησαν να ληστέψουν δύο ένοπλοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα.

Το πρωί της Τετάρτης, γύρω στις 10:30, στη δεύτερη είσοδο του νοσοκομείου των Νοτίων Προαστίων πλησιάζει ένα βαν της εταιρείας «Πυρσός». Ο συνοδηγός του οχήματος κατεβαίνει και κατευθύνεται προς την είσοδο, κρατώντας το σιδερένιο κουτί με τα χρήματα. Οι δύο υπάλληλοι δεν είχαν αντιληφθεί ότι μια μηχανή τους ακολουθούσε. Την στιγμή που ο συνοδηγός του βαν προσέγγισε την είσοδο του νοσοκομείου, ο συνεπιβάτης της μηχανής τον πλησιάζει και του ζητά να ανοίξει το κουτί.

Όταν ο υπάλληλος αντέδρασε, ο οδηγός της μηχανής πυροβόλησε δύο φορές το βαν, το οποίο δεν υπέστη ζημιές, λόγω του ότι είναι εξοπλισμένο με αλεξίσφαιρα τζάμια. Στη συνέχεια χτυπά με βαριοπούλα το μεταλλικό κουτί, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η χρονοπαγίδα και να χρωματιστούν με ειδικό υγρό τα χρήματα. Οι δράστες παράτησαν τη χρηματαποστολή και διέφυγαν με τα πόδια.

 

Πηγή:  Πρώτο Θέμα