Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Ανεξάρτητη Κίνηση

Αποστολάτος: “Γιατί με Πανά, γιατί κατά Κωνσταντέλλου”

Συνέντευξη Τύπου στο σπίτι του στο Πανόραμα παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο πρώην δήμαρχος Βούλας, Άγγελος Αποστολάτος, καλώντας τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και με τη χαρακτηριστική άνεση του ανθρώπου που έχει δεκαετίες ενασχόλησης με τα κοινά και δεν φοβάται να πει τη γνώμη του χωρίς περιστροφές, ο Άγγελος Αποστολάτος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους στις προσεχείς εκλογές θα στηρίξει τον δήμαρχο Σπύρο Πανά ενώ αναφέρθηκε και διεξοδικά στους λόγους που τον φέρνουν αντίπαλο με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

Μιλώντας για τον ενοποιημένο Δήμο, ο πρώην δήμαρχος Βούλας τον παρομοίασε με “ένα δαχτυλίδι στο οποίο πρέπει να μπουν τρία διαμάντια, η Βάρη, η Βούλα και η Βουλιαγμένη”. Όπως είπε στηρίζει Σπύρο Πανά “διότι υπήρξε δήμαρχος σε μια περίοδο κρίσης και κατάφερε να κάνει έργο τέτοιο, ώστε να ονομαστεί Δήμαρχος των έργων“. “Είναι θέσεις πάρα πολύ καλές”, είπε για το πρόγραμμα του συνδυασμού της Ανεξάρτητης Κίνησης, “το διάβασα 10 φορές και δεν έχω να προσθέσω ούτε μία λέξη”, τόνισε για να συμπληρώσει πως “αν κάνει το 50% όσων λέει σε αυτό το πρόγραμμα, είναι ήδη αρκετό”.

Περαιτέρω, ο Άγγελος Αποστολάτος είπε ότι ο Δήμαρχος “έχει πιάσει θέματα που πονούν την περιοχή: έχει απόλυτο δίκιο για τη μη αλλαγή των χρήσεων γης“. Χαρακτήρισε τον Σπύρο Πανά “καλύτερο σε σύγκριση με όλες τις υποψηφιότητες, καταλληλότερο, εμπειρότερο, πιο δυναμικό, πιο διεκδικητικό”, ενώ του αναγνώρισε ότι “περπατάει, βλέπει, ακούει, ξέρει τις ανάγκες”.

Όσοι αγαπούν τη Βούλα, και σας μιλώ εντίμως εγώ την λατρεύω αυτή την περιοχή, τα “συν” του Πανά πρέπει να τα εκτιμήσουν και αναλόγως να πράξουν στην κάλπη”, σημείωσε ο Άγγελος Αποστολάτος για να συνεχίσει με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο: “Τον απορρίπτω γιατί ήταν συνδικαλιστής, και γιατί συμμετείχε ως συνδικαλιστής στη διάλυση της Ολυμπιακής”, είπε ευθέως.

Και έριξε έπειτα το δεύτερο “κεραυνό”: “Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ήταν βασικός υπεύθυνος παράλληλα με τη διοίκηση Μάντεση για τη μη στήριξη των συμφερόντων του Δήμου στον παραλιακό χώρο. Αυτό αποδεικνύεται από τις καταδίκες ερήμην του Δήμου στις σχετικές δίκες”, είπε αναφερόμενος στην υπόθεση της ΜΕΕΚΒ, το φάκελο της οποίας είχε στο γραφείο του ο Άγγελος Αποστολάτος.

“Έπρεπε να είχε κληθεί τότε στα δικαστήρια το Δημόσιο, στο οποίο ανήκε η παραλία”, είπε ο πρώην δήμαρχος για τις δίκες όπου κρίθηκε η τύχη των παραλιακών οικοπέδων. “Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος γιατί δεν πρέπει ο Κωνσταντέλλος να πάρει τη θέση του Δημάρχου”, συμπλήρωσε ο Άγγελος Αποστολάτος, αλλά δεν έμεινε εκεί.

“Δεν θα ψήφιζα ποτέ ένα συνδυασμό που αποτελείται από γυρολόγους υποψηφίους“, είπε ευθέως, κατονομάζοντας τους πρώην συνεργάτες του, Νανά Κάραγιαν, Ηλέκτρα Τσιριγώτη και Λυδία Αργυροπούλου ότι εγκατέλειψαν το συνδυασμό του “μόλις είδας ότι δεν θα έπαιρναν θέσεις”.

Έπειτα ευχαρίστησε έναν έναν τους υποψηφίους συμβούλους  της Ανεξάρτητης Κίνησης με τους οποίους συνεργάστηκε προσωπικά, ενώ αναφέρθηκε χωριστά στους Πέτρο Θανόπουλο, Ανδρέα Αγγελιδάκη και Δήμητρα Σουτόγλου, που παρότι ανήκαν σε άλλους συνδυασμούς, “είναι έντιμοι και αγαπούν την πόλη”.

Και μετεκλογικά παρών;

Σε ερώτηση του infonotia.gr αν επιθυμεί κάποιο ρόλο στα κοινά μετά τις εκλογές, όπως τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη, έδωσε μια αποκαλυπτική απάντηση: “Έχει περάσει απ’ το μυαλό μου και δεν έχει διαγραφεί. Είχα σκεφτεί να κατεβώ μαζί του υποψήφιος, αλλά μετά απέρριψα αυτή τη σκέψη”, είπε ο Άγγελος Αποστολάτος και πρόσθεσε ότι “η πόρτα του σπιτιού μου είναι πάντα ανοιχτή, το τηλέφωνό μου το ίδιο, μπορώ να προσφέρω στην πόλη χωρίς ανταλλάγματα”.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας