Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Τα εκλογικά αποτελέσματα στα Τοπικά Συμβούλια Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης

Μολονότι βρισκόμαστε στην τρίτη ημέρα μετά τις εκλογές για την ανάδειξη των Συμβουλίων στις 3 Δημοτικές Κοινότητες, ακόμη δεν υπάρχει κανένα επίσημο αποτέλεσμα. 

Καθώς το πεδίο των Κοινοτικών Εκλογών που διεξήχθησαν παράλληλα με τις υπόλοιπες 3 κάλπες δεν εμφανίζεται ακόμα στην ηλεκτρονική εφαρμογή της Singular Logic, ο μηχανισμός του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ανεπίσημα έδωσε στη δημοσιότητα τη δική του καταγραφή των αποτελεσμάτων, την οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη για το τελικό επίσημο αποτέλεσμα, που μόνο το Πρωτοδικείο Αθηνών έχει αρμοδιότητα να εκδώσει.

Με βάση τα αποτελέσματα αυτά, κάναμε και μια πρώτη – ανεπίσημη – κατανομή των εδρών στα νέα όργανα, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστή η σειρά σταυροδοσίας σε κάθε συνδυασμό.

Στο Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βάρης η παράταξη “Πόλη για να ζεις” πήρε το καλύτερό της αποτέλεσμα με 78,5% και λαμβάνει 8 από τις 11 έδρες. Από 1 έδρα μοιράζονται οι υπόλοιπες παρατάξεις, “Δίπλα σας!”, “Λαϊκή Συσπείρωση” και “Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών”.

Στο Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βούλας η παράταξη “Πόλη για να ζεις” έλαβε 69,2% και επίσης 8 από τις 11 έδρες. Το “Κύμα Ενωμένων Πολιτών” θα εκπροσωπείται με 2 συμβούλους, ενώ 1 έδρα κατέλαβε η “Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών”. Χωρίς έδρα μένουν οι παρατάξεις “Δίπλα σας” και “Λαϊκή Συσπείρωση”.

Στο Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης, η παράταξη “Πόλη για να ζεις” με ποσοστό 63,1% λαμβάνει τις 4 από τις 7 έδρες του Συμβουλίου. Η παράταξη “Βουλιαγμένη Αγάπη μου” με ποσοστί 24,4% παίρνει 2 έδρες και 1 σύμβουλο εκλέγει ο συνδυασμός “Δίπλα σας!”. Χωρίς έδρα μένει η “Λαϊκή Συσπείρωση”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας