Αποχώρησε από τον συνδυασμό Κωνσταντέλλου ο Αντώνης Ζαγοριανός

Η μόνη είδηση που υπήρχε στο δεύτερο φύλλο του εντύπου που εκδίδει η παράταξη «Πόλη για να ζεις» με τίτλο «Η Πόλη μας» και κυκλοφόρησε χτες ήταν η ανακοίνωση της αποχώρησης από το συνδυασμό του Αντώνη Ζαγοριανού, Βουλιαγμενιώτη και συντονιστή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Ο κ. Ζαγοριανός αν και στο προηγούμενο φύλλο του εντύπου ανακοινώθηκε ως υποψήφιος, αποφάσισε να διαχωρίσει τη θέση του από τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο. Στο έντυπο αναφέρεται: «Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι για προσωπικούς του λόγους, ο κ. Αντώνης Ζαγοριανός δεν θέλει να είναι υποψήφιος με το συνδυασμό μας. Τον ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία που είχαμε τα τελευταία 4 χρόνια«.

Η αλήθεια είναι ότι το «γυαλί» ράγισε στην προεκλογική συγκέντρωση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου τον Ιανουάριο στο Divani. Ο κ. Ζαγοριανός θεώρησε κομματικό «καπέλο» της Νέας Δημοκρατίας την παρουσία στην πρώτη σειρά των βουλευτών Θανάση Μπούρα και Μάκη Βορίδη (πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο πρώτος, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και πρώην υπουργός ο δεύτερος).

Πλέον, ο Αντώνης Ζαγοριανός βρίσκεται σε διαβουλεύσεις για τη συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές, και τις αποφάσεις του θα τις ανακοινώσει πολύ σύντομα.

sea ergon