Έβρεξε μετάλλια για τη Βούλα στο Παναττικό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ

Έβρεξε μετάλλια για τη Βούλα στο Παναττικό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ

Πανηγυρικό ήταν το φινάλε στη σειρά των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων μικρών ηλικιών, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Μαΐου, στο κλειστό γυμναστήριο Βάρης και διοργάνωσε ο Α.Ο. ΑΡΗΣ 2006.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 140 αγόρια και κορίτσια από σωματεία της Θεσσαλονίκης, την Πάτρα, την Κορινθία, τη Χαλκίδα, την Καβάλα, τη Μυτιλήνη, τη Βέροια και τα Χανιά.

tspg

Οι αθλητές και αθλήτριες του Δήμου Βούλας κατέκτησαν τις 3 από τις συνολικά 6 πρώτες θέσεις. Ο αθλητής του Γ.Σ. Άρης Βούλας, Σγουρόπουλος Γιάννης κατέκτησε το χρυσό στους παίδες και ο Δαμιανής Στράτος του ίδιου συλλόγου την πρωτιά στους εφήβους.

Στις κορασίδες ο τελικός έγινε μεταξύ 2 αθλητριών του Α.Ο. Άρης 2006 με τελική επικράτηση της Τέρπου Ελισάβετ ύστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα, που κρίθηκε στις λεπτομέριες, της Φίσερ Έλλης.

Τη σκυτάλη τώρα παίρνει η Θεσσαλονίκη, που το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαΐου θα βρεθούν οι πρώτοι των πρώτων των συνολικών (15 τον αριθμό) αναπτυξιακών πρωταθλημάτων.

Η Διοίκηση του Α.Ο. ΑΡΗΣ 2006 ευχαρίστησε δημόσια τον αντιπρόεδρο του Ο.Α.Π.Π.Α. Γιάννη Αγαλιώτη για τη βοήθεια που προσέφερε στον όμιλο, ώστε να μεταφερθεί όλος ο εξοπλισμός από την Βούλα στη Βάρη και να διατηρηθεί ο αγωνιστικός και όχι μόνο χώρος πεντακάθαρος.