Αήττητο το πινγκ πονγκ της Βούλας!

Πολύ μεγάλη επιτυχία για τους αθλητές του Δήμου 3Β καταγράφηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Επρόκειτο για την προκριματική φάση για την Αττική του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πινγκ Πονγκ ατομικών αγωνισμάτων Παίδων και Κορασίδων.

Στους αγώνες των παίδων έλαβαν συνολικά μέρος 141 αθλητές, από τους οποίους, ύστερα από συνεχιζόμενους αγώνες, που στην αρχή πραγματοποιήθηκαν σε ομίλους και στην συνέχεια με Νοκ Άουτ, προκριθήκανε για την τελική φάση 4, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο, μόνο 9 αθλητές.

tspg

Από τους αθλητές αυτούς οι 4 προέρχονται από τον Δήμο 3Β!

Όλοι οι παίκτες της ομάδας ΑΡΗΣ 2006 (Αρβανίτης, Γενεράλης, Σκυμβαλάκης και Παναγόπουλος) τερμάτισαν τους αγώνες αήττητοι και προκριθήκανε πανηγυρικά για την τελική φάση.

Το γεγονός ότι από τους 9 προκριθέντες οι 4 προέρχονται από την ίδια ομάδα αποτελεί ένα πρωτόγνωρο γεγονός για τα χρονικά της επιτραπέζιας αντισφαίρισης .

Κάτι παρόμοιο συνέβη και στις κορασίδες όπου οι 2 από τις 7 που προκριθήκανε προέρχονται και αυτές από τον Δήμο μας (Ισαμπάλογλου και Φίσερ).

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της Βούλας , τόσο σε αυτούς που προκριθήκανε ,όσο και στους μη προκριθέντες οι οποίοι διεκδίκησαν την Νίκη με όλες τις δυνάμεις .