Connect with us

Hi, what are you looking for?

Βουλα

Άρης Βούλας: Δώστε λύση για το γήπεδο

Με ανοιχτή επιστολή που απευθύνεται προς τον δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Σπύρο Πανά και τον πρόεδρο του ΟΑΠΠΑ, Γιάννη Νιτερόπουλο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Άρη Βούλας διαμαρτύρεται για την κωλυσιεργία των υπηρεσιών του Δήμου, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες συντηρήσεις στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου που χρησιμοποιεί η ομάδα.

Η αδειοδότηση του γηπέδου τελικώς έγινε κατ’ εξαίρεση και μόνο επειδή δόθηκε από την πολιτεία παράταση για έξι μήνες, μέχρι τον Ιούνιο του 2014, μπορούν και οι εγακαταστάσεις του γηπέδου χρησιμοποιούνται ως έδρα της ομάδας.

Πρόκειται για ένα αρκετά σύνθετο θέμα, καθώς οι κρατικές αρχές ζήτησαν σε πολύ σύντομο διάστημα να γίνουν επιδιορθώσεις και προσαρμογές σε δομικά θέματα των γηπέδων (πυρασφάλεια, αποδυτήρια, κερκίδες κ.λπ.). Το πρόβλημα βέβαια επιτάθηκε από τις εσωτερικές έριδες της Δημοτικής Αρχής όπου προσωπικές φιλοδοξίες στελεχών της διοίκησης έδιναν τον τόνο.

Η ομάδα του Άρη Βούλας πάντως, καταλογίζει τόσο στον ΟΑΠΠΑ όσο και στον Δήμαρχο αδιαφορία για τα αιτήματά τους.

Ολόκληρη η επιστολή: 

Βούλα, 22 Ιανουαρίου 2014

Προς τους:

1. ΔΗΜΑΡΧΟ 3Β κ. ΣΠΥΡΑΓΓΕΛΟ ΠΑΝΑ
2. ΠΡΟΕΔΡΟ ΟΑΠΠΑ κ. ΝΙΤΕΡΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ

Κύριοι,

Απευθύνουμε αυτή την ανοιχτή επιστολή σε σας διότι, σύμφωνα με το νόμο 4049/12, στο Δήμο ή στον ΟΑΠΠΑ έπρεπε να δοθεί η προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας/καταλληλότητας του γηπέδου ποδοσφαίρου της ομάδας μας, η οποία όμως με πράξεις ή παραλήψεις σας δεν πάρθηκε ποτέ μέχρι την 31.12.13 όπως προέβλεπε ο νόμος.

Ευτυχώς για το Σύλλογό μας, οι Υπουργοί Οικονομικών, Εσωτερικών, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του πολίτη, με απόφασή τους η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 3317/27.12.13 (τεύχος δεύτερο), έδωσαν παράταση στην προθεσμία που έληγε την 31/12 μέχρι και την 30.06.2014.

Επειδή ήδη ο πρώτος μήνας της εξάμηνης αυτής παράτασης έχει σχεδόν περάσει, χωρίς να έχει γίνει η παραμικρή ενέργεια εκ μέρους σας για τη συντήρηση/ανακαίνιση των εγκαταστάσεών μας, παρακαλούμε να μας απαντήσετε ΕΓΓΡΑΦΩΣ τι σκοπεύετε να κάνετε μέχρι την 30η Ιουνίου ώστε να παρθεί η άδεια λειτουργίας/καταλληλότητας του γηπέδου ποδοσφαίρου.

Αναγκαζόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ανοιχτή επιστολή διότι ο μεν ΟΑΠΠΑ δεν απάντησε μέχρι σήμερα στην από 25 Οκτωβρίου επιστολή μας, ο δε κ. Δήμαρχος δεν μας έχει δεχθεί όπως προφορικά του ζητήσαμε από τις 12.01.2014.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΣΤ. ΠΛΑΚΑΝΤΩΝΑΚΗΣ Πρόεδρος
ΣΤ. ΧΡΥΣΟΣΠΑΘΗΣ Αντιπρόεδρος
ΠΑΝ. ΠΑΣΣΑΣ Γεν. Γραμματέας
ΜΑΡΚΟΣ ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ Ταμίας
ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΙΓΕΝΗΣ Γεν. Αρχηγός
ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΚΡΗΣ Μέλος
ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΗΝΑΚΗΣ Μέλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΤΑΚΙΔΗΣ Μέλος
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ Μέλος

κλειδαράς Σπανός
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement Enter ad code here
Advertisement