Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Πικρή ήττα για τον Άρη Βούλας από το Μαρκόπουλο

Η καλή Μαρκό νίκησε καθαρά την Κυριακή τον μέτριο Άρη Βούλας με 3-0 στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Α κατηγορίας της ΕΠΣΑΝΑ.

Το α’ ημίχρονο πέρασε χωρίς μεγάλες συγκινήσεις αλλά με την έναρξη του β’ μέρους, οι γηπεδούχοι ξέσπασαν με πρωταγωνιστή τον Πλάκα, πέτυχαν γρήγορα-γρήγορα 3 γκολ, επικράτησαν καθολικά στον αγωνιστικό χώρο, κι άφησαν τους φιλοξενούμενους να αναρωτιούνται τι έφταιξε…

Οι παίκτες του Άρη στο διάστημα 46’-60’ έχασαν τον αυτοέλεγχό τους, δεν «βρισκόντουσαν» και προς το τέλος τους κατέλαβε εκνευρισμός και απογοήτευση, καθώς ο Σιδερόπουλος φλέρταρε με την κόκκινη κάρτα. Μόνο στο 43’ με διπλή απόκρουση, ο Παππάς εξουδετέρωσε τον μόνιμα επικίνδυνο Παπαγεωργίου.

Η Μαρκό μπήκε στο β’ 45λεπτο με δύο γκολ από τα αποδυτήρια. Σκόρερ στο πρώτο και δημιουργός στο δεύτερο ήταν ο Πλάκα!

Στο 47’ πέτυχε το 1-0 ο Πλάκα. Στο 49’ έγινε το 2-0 από τον Γκριμέκη, μετά από ασσίστ του Πλάκα. Στο 58’ το 3-0 σημείωσε ο Δημητρίου.

Χαμένο τετ-α-τετ είχε ο Ζατσελλάρι στο 55’.

Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Δ. Τζαφόλιας, Β. Τζαφόλιας.

ΜΑΡΚΟ (Παπαϊωάννου): Παππάς, Σκόρδας, Πατσαούρας, Δημογιάννης, Τζανής, Δημητρίου, Τσεβδερίκοβ, Ρεντζής, Πετράι (56′ Ζατσελλάρι), Γκριμέκης (59′ Ούτσικας), Πλάκα (84′ Καραβατάκης).

ΑΡΗΣ Β. (Αντ. Καραούλης): Παπαχριστόπουλος, Σιδερόπουλος, Κωστόπουλος, Πλίτσης, Διακρούσης, Τσιάτσιος, Μπουλλάρι (52′ Ρίζος), Φώσκολος (65′ Βεϊζάι), Παπαγεωργίου, Λάπα (70′ Μπολοβίνος), Λαδένογλου

Πηγή: Τα Νέα της ΕΠΣΑΝΑ

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement