Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Ενημέρωση: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της μικρής Μαρίας!

Συνεχής ενημέρωση: Σώα και αβλαβής βρέθηκε ευτυχώς η μικρούλα!

http://3vita.gr/mariaeirini-31273

Αρχική είδηση:

Κοριτσάκι 3,5 ετών εξαφανίστηκε στην περιοχή του Σκαραμαγκά, το μεσημέρι του Πάσχα, με αποτέλεσμα να εκδοθεί Amber Alert.

Η μικρούλα Μαρία Ελένη Πρίντεζη εξαφανίστηκε γύρω στις 14:40 το μεσημέρι στις 1 Μαΐου 2016. Φορούσε ροζ παντελόνι, ροζ μπλούζα και αθλητικά στο ίδιο χρώμα.

Έχει καστανά μάτια και μαλλιά και το ύψος της είναι περίπου στο ένα μέτρο.

Οποίος γνωρίζει οτιδήποτε παρακαλείται να επικοινωνήσει με το 100 ή με το 116 000.

«Σας ικετεύουμε, βοηθήστε μας να βρούμε το παιδί μας, δεν είναι δυνατόν να μας συμβαίνει αυτό. Κοντεύουμε να τρελαθούμε από αγωνία, είμαστε σε απόγνωση»…

Τα παραπάνω είπαν στο protothema.gr οι γονείς του κοριτσιού, οι οποίοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι χρειάστηκαν μόλις λίγα δευτερόλεπτα, για να χάσουν μπροστά από τα μάτια τους το παιδί τους.

Οι γονείς είχαν πάει στη μάντρα Σκαραμαγκά με την κόρη τους και το πεντάχρονο αγοράκι τους.

«Ξαφνικά και ενώ τα βλέπαμε να παίζουν μαζί με άλλα παιδάκια, μέσα σε δευτερόλεπτα αφαιρεθήκαμε, γιατί κάτι συζητούσαμε και η μπέμπα εξαφανίστηκε. Έχουμε τρελαθεί…

Πήραμε την Αστυνομία, το Χαμόγελο του Παιδιού, όλοι είναι εδώ σαρώνουν την περιοχή. Προσευχόμαστε να βρούμε το κοριτσάκι μας, βοηθήστε μας» είπε ο πατέρας της αγνοούμενης, Αντώνης Πρίντεζης.

«Πήγαμε σήμερα στον πατέρα μου, εκεί που είναι η επιχείρησή του. Εμείς μένουμε στον Πειραιά, γέννημα θρέμμα Πειραιώτες είμαστε. Πήραμε τα δυο παιδάκια μας να πάμε σήμερα να κάνουν Πάσχα να ψήσουμε και να χαρεί και ο παππούς τους. Τι να πω… Φοβάμαι ότι μου το κλέψανε το παιδί, μου η περιοχή είναι γεμάτη τσιγγάνους» είπε ακόμη ο κ. Πρίντεζης.

amber-alert_1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας