Το Φως στο Τούνελ εστιάζει στη Βούλα...

Το Φως στο Τούνελ εστιάζει στη Βούλα…

Συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο η μυστηριώδης εξαφάνιση του επιχειρηματία Νίκου Ασημακόπουλου από τη Βούλα.

Αυτή τη στιγμή, βράδυ Παρασκευής, η δημοφιλέστατη εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη Φως στο τούνελ είναι αφιερωμένη στην εξαφάνιση του Βουλιώτη άνδρα, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015.

Ο Νίκος Ασημακόπουλος 59 χρόνων συνιδιοκτήτης Εμπορικού Κέντρου στη Βούλα, παραμένει άφαντος πάνω από τέσσερις μήνες. Τα ερωτήματα για τον τρόπο που χάθηκε παραμονές των Φώτων, πληθαίνουν και ζητούν απαντήσεις…

Τελευταία φορά οι οικείοι του τον είδαν σε τοπική ψησταριά του πεζόδρομου της Βούλας. Τότε, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται στην εκπομπή ο Νίκος Ασημακόπουλος είπε στις κόρες του ότι “δεν θα τις ξαναδεί”… Έκλεισε κατόπιν το κινητό του και εξαφανίστηκε…

Η κοινωνία της Βούλας γνώριζε πολύ καλά τον Βασίλη Ασημακόπουλο, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε ενεργά στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του σημερινού δημάρχου, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Η Αγγελική Νικολούλη και σε παλιότερη εκπομπή επιχείρησε να ρίξει φως στη μυστηριώδη εξαφάνιση του επιχειρηματία.

Η ελπίδα των συγγενών του αναπτερώθηκε όταν κάτοικοι των Νοτίων Προαστίων και άνθρωποι που τον γνώριζαν, ανέφεραν πως τον είδαν και μετά την εξαφάνιση του. Η εικόνα όμως που έδιναν ήταν ενός ανθρώπου ταλαιπωρημένου που πολλές φορές έμοιαζε να μην έχει επαφή με το περιβάλλον.

Φίλος του αγνοούμενου υποστήριξε τότε στο “Φως στο Τούνελ” ότι τον είδε την επομένη της εξαφάνισης στην περιοχή της Βούλας και του μίλησε.

Εθελοντές της εκπομπής βγήκαν μέσα στη νύχτα και με βροχή να ψάξουν για τον Νίκο Ασημακόπουλο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

 

2

Οι ευχές όλων ασφαλώς είναι να βρεθεί άκρη στο μυστήριο αυτό και να είναι καλά…