Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλιαγμενη

Έπεσαν υπογραφές για τον Αστέρα, εκκρεμεί το ΕΣΧΑΔΑ

Την υπογραφή της σύμβασης για τη μεταβίβαση των μετοχών της Αστήρ Παλάς στις 17 Σεπτεμβρίου 2014, ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας.

“Σύμφωνα με τη διαδικασία για την απόκτηση της πλειοψηφικής συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της Αστήρ Παλάς η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνει ότι στις 17 Σεπτεμβρίου 2014 υπεγράφη η Σύμβαση Αγοραπωλησίας για την εν λόγω συναλλαγή μεταξύ της ΕΤΕ, του ΤΑΙΠΕΔ ως πωλητών, της Apollo Investment HoldCo ως αγοραστή, και της Jermyn Street Real Estate Fund IV L.P. ως εγγυητή”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΤΕ.

Διευκρινίζεται ότι η Apollo Investment HoldCo είναι Εταιρεία Ειδικού Σκοπού (SPV), 100% θυγατρική της Jermyn Street Real Estate Fund IV L.P.

Η συναλλαγή πάντως αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά την εκπλήρωση των σχετικών προαπαιτούμενων συμβατικών όρων. Σημειώνεται ότι οι όροι αυτοί περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την έκδοση και δημοσίευση του σχετικού Ειδικού Σχεδίου Χωρικής Ανάπτυξης Δημοσίου Ακινήτου (ΕΣΧΑΔΑ) στο ΦΕΚ, ένα βήμα που συναντά σοβαρά γραφειοκρατικά εμπόδια ώστε να ολοκληρωθεί.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας