Μεταγραφικός πυρετός για τον Αστέρα Βάρης

Μεταγραφικός πυρετός για τον Αστέρα Βάρης

Εντατική προσπάθεια για να μπει με αξιώσεις στο ανταγωνιστικό τερέν της Γ Εθνικής καταβάλλει ο Κυανός Αστέρας Βάρης. 

Ο δημοτικός σύμβουλος των 3Β και διευθυντής της ομάδας Βασίλης Παπαμιχαήλ συγκροτεί μια δυνατή ομάδα, παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχουν δημιουργήσει το διοικητικό κενό και η οικονομική στενότητα.

Έτσι η ομάδα ανακοίνωσε την συνεργασία της για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 με τους Ντάγκρα Δημήτρη και Σκουρλή Αλέξανδρο.

Ο Σκουρλής μετά από διάλειμμα ενός χρόνου, αφού για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Α.Ο. Κεραυνού Γλυφάδας , επιστρέφει στον Αστέρα Βάρης. Ο Αλέξανδρος είχε αγωνιστεί για 3 χρόνια με τα χρώματα του Αστέρα Βάρης στο πρωτάθλημα της Δ΄ και Γ΄ Εθνικής πρίν αγωνιστεί στην Γλυφάδα.

Ο Ντάγκρας έρχεται δανεικός για ένα χρόνο από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ώστε την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 να αγωνιστεί με τα χρώματα του Αστέρα Βάρης. Ο Δημήτρης ξεκίνησε στις Ακαδημίες του Αστέρα , αγωνίστηκε στην συνέχεια στην Κ17 και Κ20 της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ , κατόπιν στην Κ20 του Πανιώνιου , υπογράφοντας τελικά επαγγελματικό συμβόλαιο για την πρώτη ομάδα του Πανιωνίου.

Νωρίτερα ο Αστέρας ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον κ. Πασαλίδη Χριστόφορο. Ο μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 αγωνίστηκε στον Αιολικό Μυτιλίνης. Ενώ έχει αγωνιστει και στην Κ20 του Ολυμπιακού.

Επίσης, στην ομάδα της Βάρης έκλεισε συνεργασία ο Ιβάνοβ Καλίν. Ο γεννηθείς το 1995 ποδοσφαιριστής την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 αγωνίστηκε στον Φωστήρα. Έχει αγωνιστει σε Πανιώνιο και στην Grasshopper Club Zuerich.

Στον Κυανού Αστέρα θα παίζει φέτος και ο Μητσόπουλος Κώστας. Ο γεννηθείς το 1993 ποδοσφαιριστής την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό.

Η ομάδα ενισχύθηκε επίσης με τον Βασιλείου Κώστα. Ο γεννηθείς το 1992 ποδοσφαιριστής την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 αγωνίστηκε στον Αστέρα Μαγούλας , ενώ έχει αγωνιστεί και στον Απόλλωνα Αθηνών.

Την τεχνική ηγεσία της ομάδας θα έχει για φέτος ο Βαγγέλης Γούτης.