Έδωσαν τα χέρια Κυανούς Αστέρας και Γιάννης Νιτερόπουλος

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα γραφεία του Κυανού Αστέρα στο Δημοτικό Στάδιο της Βάρης μεταξύ του προέδρου του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής, Γιάννη Νιτερόπουλου και του ΔΣ του Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης, κατόπιν προσκλησής του από αυτό.

Στην πολύωρη συνάντηση που διεξήχθη σε ένα πολύ καλό κλίμα, αρχικά δόθηκαν εκατέρωθεν αμοιβαίες εξηγήσεις για το θέμα της άδειας καταλληλότητας του Δημοτικού Σταδίου της Βάρης , για την ανακοίνωση του ΔΣ σχετικά με το θέμα: Ενημέρωση των φιλάθλων του Αστέρα για την αδειοδότηση του Δημοτικού Σταδίου της Βάρης που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Ο Κυανούς Αστήρ Βάρης στο κομμάτι Τα Νέα της ομάδας στις 15/10/2013 και που είχε σαν αποτέλεσμα την αντίδραση του προέδρου του ΟΑΠΠΑ κ. Νιτερόπουλου σε Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Στη συνέχεια τον λόγο εκ μέρους του ΔΣ έλαβε ο αντιπρόεδρος κ. Πάπιος , ο οποίος ανέφερε στον κ. Νιτερόπουλο ότι : η συντήρηση και η αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων του γηπέδου γίνεται αποκλειστικά με έξοδα που βαρύνουν την διοίκηση του Α.Ο Κυανούς Αστήρ Βάρης , στην προσπάθεια να κρατηθεί ζωντανό αυτό το Στάδιο , κάτι που δεν το απολαμβάνει μόνο ο Αστέρας , αλλά και όλοι οι πολίτες του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Κατόπιν όλα τα μέλη του ΔΣ ανέφεραν στον κ. Νιτερόπουλο αναλυτικά όλες τις έγκαιρα απαραίτητες ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν ώστε η αθλητική εγκατάσταση αυτή , να παραμείνει στολίδι για τον Δήμο μας και πρότεινε έργα αναβάθμησης της εγκατάστασης ώστε ο Δήμος να τα κατασκευάσει εκμεταλευόμενος προγράμματα του ΕΣΠΑ για την χρηματοδότηση τους , όπως : η κατασκευή σκέπαστρου σε όλο το μήκος της υπάρχουσας κερκίδας που θα φέρει φωτοβολταϊκή εγκατάσταση , ώστε όλο το Δημοτικό Στάδιο με όλες τις μικρότερς αθλητικές εγκαταστάσεις να είναι ανεξάρτητο από ηλεκτρική ενέργεια.

Ο πρόεδρος του ΟΑΠΠΑ κ. Νιτερόπουλος άκουσε πολύ προσεκτικά όλα όσα του ανέφερε το ΔΣ της ομάδας και μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα μας με όλες τις νόμμιμές δυνατότητες που του παρέχει η θέση του.

Από τη μεριά του Κυανού Αστέρα, το ΔΣ δήλωσε ότι “χαιρόμαστε που έχουμε δίπλα μας έναν άνθρωπο ακέραιο και με μεγάλη κατανόηση για τα προβλήματα μας , τις ανησυχίες μας , τους κόπους μας και τον ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που δέχτηκε να μας ακούσει!”.