Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βαρη

Η Αστυνομία διέλυσε το ραντεβού για τις κόντρες

Επεισόδια και συμπλοκές με αστυνομικούς χαρακτήρισαν το βράδυ της Τρίτης στη Βάρκιζα το ραντεβού για “κόντρες”που δόθηκε διαδικτυακά (περισσότερα εδώ).

Πριν φτάσει 11 το βράδυ και οι κάτοχοι των γνωστών πειραγμένων ΙΧ εμφανιστούν στο Ribas, για να “θυμηθούν τα παλιά” όπως ανέφερε η πρόσκληση, περιπολικά και άνδρες της ΕΛΑΣ είχαν αποκλείσει το σημείο.

Η παρουσία των αστυνομικών τροποποίησε το “ραντεβού” και οι οδηγοί μεταφέρθηκαν στην πλατεία της Βάρκιζας, απέναντι από το Yabanaki για να ξεκινήσουν το event τους. Περίπου 400 άτομα συγκεντρώθηκαν στη συμβολή της λεωφόρου Ποσειδώνος με την οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Και πάλι όμως οι αστυνομικοί έδωσαν το “παρών” με αποτέλεσμα μια ομάδα περίπου 50 ατόμων να ξεκινήσει να περά πέτρες και φωτοβολίδες στους άνδρες των ΜΑΤ που κλήθηκαν στο σημείο. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, προχώρησαν και σε 30 συλλήψεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στο αυτόφωρο, ενώ οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας