Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βαρη

Επιτέλους, χτυπά κουδούνι στο Δημοτικό του Ασυρμάτου

Μέσα στον Οκτώβριο ξεκινούν τα μαθήματα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Βάρης, στην περιοχή του Ασυρμάτου. Το νέο εξαθέσιο σχολείο, δυναμικότητας 180 μαθητών με δυνατότητα προσθήκη νέων αιθουσών ολοκληρώθηκε αυτές τις ημέρες και παρελήφθη διοικητικά από τη Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Σπύρο Πανά.

Ο περιβάλλων χώρος του σχολείου καλλωπίστηκε με προσεγμένες φυτεύσεις, ενώ κατασκευάστηκαν ένα γήπεδο βόλεϊ και δύο γήπεδα μπάσκετ για τις ανάγκες άθλησης των μαθητών.

Το έργο αυτό ξεκίνησε από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές του πρώην Δήμου Βάρης, αλλά δυστυχώς παρουσιάστηκε χρηματοδοτικό κενό το οποίο δημιούργησε σοβαρό κίνδυνο αδυναμίας ολοκλήρωσης του έργου.

Μετά από μεθοδευμένες ενέργειες της σημερινής Διοίκησης του Δήμου και της ένταξης του έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα « Αττική», σήμερα το σχολείο είναι έτοιμο να παραδοθεί στους μαθητές και τους δασκάλους. Συγκεκριμένα, το αμέσως επόμενο διάστημα της διοικητικής παραλαβής , στις αρχές Οκτωβρίου, θα ξεκινήσει η λειτουργία του σχολείου και θα τελεστεί και η τελετή των εγκαινίων.

Η παραλαβή του σχολείου πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης κ. Σ. Πανά. Παρόντες στην παραλαβή ήταν ο πρόεδρος της Δημοτικής Σχολικής επιτροπής Μ. Δασκαλάκης, ο πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και Αντιδήμαρχος Διοίκησης Δ. Μπελετσιώτης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ν. Ζαχαράτος, η Διευθύντρια Τεχνικής Υπηρεσίας κα. Γ. Ηλιοπούλου και η Διευθύντρια του Σχολείου κα. Μ. Λίβα.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας