Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Athens Yoga: Σεμινάρια και εκδρομές Yoga με τους κορυφαίους του είδους

Βιώστε την απόλυτη ψυχική ηρεμία και βρείτε τον εαυτό σας με σεμινάρια και εκδρομές Yoga με τους καλύτερους του χώρου.

Η Athens Yoga, η κορυφαία σχολή γιόγκα στην Αθήνα διοργανώνει μαθήματα και σεμινάρια Yoga για δασκάλους που θέλουν να μάθουν περισσότερα και να εξελίξουν τις γνώσεις τους, αλλά και εκδρομές yoga στη φύση, όπου οι χαλαρωτικές ασάνες συνδυάζονται με την ηρεμία του φυσικού τοπίου, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ψυχική ανάταση.

Αν ενδιαφέρεστε να μυηθείτε κι εσείς στον κόσμο της Yoga και να απολαύσετε τα μοναδικά οφέλη που παρέχει στο σώμα και το πνεύμα, αλλά και να διδαχθείτε πώς θα μοιραστείτε αυτά τα οφέλη με τον υπόλοιπο κόσμο, τότε το Athens Yoga σας περιμένει για να σας δείξει το σωστό δρόμο.

Μαθαίνοντας από τους καλύτερους δασκάλους Yoga

Τα σεμινάρια Yoga είναι ένας από τους λόγους που η σχολή Athens Yoga είναι τόσο δημοφιλής, αφού οι υποψήφιοι δάσκαλοι yoga έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν τα μυστικά της πανάρχαιας αυτής πρακτικής και να βιώσουν τα ευεργετικά της οφέλη για το σώμα και το πνεύμα, υπό την καθοδήγηση των κορυφαίων του είδους.

Η Maja Zilih πιστοποιημένη δασκάλα και εκπαιδεύτρια δασκάλων γιόγκα, έχει αφοσιωθεί στην μελέτη των τρόπων με τους οποίους η γιόγκα επηρεάζει θετικά τις σύγχρονες σχέσεις, επιτυγχάνοντας την συναισθηματική ωρίμανση και την πνευματική εξέλιξη του ανθρώπου. Η μακρόχρονη εμπειρία που διαθέτει, της δίνει την ικανότητα να μεταδώσει τις γνώσεις και τη φιλοσοφία της σε υποψήφιους δασκάλους, ώστε να επωφεληθεί όλο και περισσότερος κόσμος από την πρακτική της γιόγκα.

Σε αρμονία με τη φύση

Οι εκδρομές yoga που πραγματοποιούνται από το Athens Yoga δίνουν στους μαθητές τη δυνατότητα να συνδυάσουν τα οφέλη της γιόγκα με τη χαλάρωση και την ηρεμία που προσφέρει το μοναδικό φυσικό τοπίο των προσεκτικά επιλεγμένων τοποθεσιών για αυτό το ταξίδι ανάτασης και ανανέωσης. Απολαύστε την ευεργετική δύναμη και ευεξία που χαρίζουν οι σωστές ασάνες σε συνδυασμό με την ομορφιά και χαλάρωση της φύσης και νιώστε την αλλαγή στο σώμα και το πνεύμα σας.

Αν ασκείστε ήδη στη γιόγκα, μια εκδρομή αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εμβαθύνετε στην πρακτική σας. Με δύο μαθήματα γιόγκα την ημέρα σίγουρα θα επιτύχετε πολλούς από τους στόχους σας επάνω στο στρωματάκι!

Οι προορισμοί που επιλέγονται για τις εκδρομές yoga δεν είναι τυχαίοι, πρόκειται πάντα για τόπους ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και ενεργειακού δυναμικού. Επισκεπτόμενοι ένα νέο τόπο εξερευνούμε τον εαυτό μας και τον κόσμο & δημιουργούμε νέες ευκαιρίες προσωπικής ανάπτυξης.

Στη διάρκεια μιας εκδρομής με γιόγκα κάνουμε «δώρο» στον εαυτό μας αρκετό ελεύθερο χρόνο που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για να κάνουμε μια βουτιά στον εσώτερο κόσμο μας και να διαλογιστούμε. Αφήνουμε κατά μέρος τις καθημερινές μας υποχρεώσεις, μπορούμε να κλείσουμε το κινητό μας & να αναπνεύσουμε βαθιά κι ελεύθερα!

Η διατροφή μιας εκδρομής με γιόγκα είναι υγιεινή αλλά και πολύ νόστιμη, ενώ τα γεύματα προετοιμάζονται με αγνές, παραδοσιακές και πολλές φορές βιολογικές πρώτες ύλες. Είναι υπέροχο να λαμβάνουμε όλα τα οφέλη της τροφής σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον έχοντας προετοιμάσει το σώμα μας να απορροφήσει όλα τα πολύτιμα συστατικά και βιταμίνες!

Φυσικά, μια εκδρομή με γιόγκα μας φέρνει κοντά με ανθρώπους που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα και στάση ζωής και πολύ συχνά σε αυτές τις ημέρες ανεμελιάς δημιουργούνται φιλίες που διαρκούν. Μην ανησυχείτε αν έρθετε σε μια εκδρομή με γιόγκα μόνοι σας αλλά απολαύστε την ατμόσφαιρα συντροφικότητας και συνδεθείτε με αυθεντικό τρόπο με τους άλλους συμμετέχοντες με επίκεντρο την κοινή μεταμορφωτική εμπειρία που θα βιώσετε.

Και μην ξεχνάτε: ο απώτερος στόχος μιας εκδρομής με γιόγκα είναι να σας κάνει να νιώσετε υπέροχα! Γι’ αυτό και όποιος κι αν είναι ο λόγος που θα σας οδηγήσει σε μια τέτοια εκδρομή είναι σίγουρο πως θα φύγετε ανανεωμένοι, αποτοξινωμένοι & θα φορτίσετε τις μπαταρίες σας ενώ θα λάβετε έμπνευση και τεχνικές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας.

Επισκεφθείτε σήμερα την επίσημη ιστοσελίδα και μάθετε περισσότερα για τα σεμινάρια και τις εκδρομές yoga που διοργανώνει η σχολή Athens Yoga.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας