Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

«Athens Μarriott»: Ένα λαμπερό ξενοδοχείο στο δρόμο προς την «Αθηναϊκή Ριβιέρα»

To γνωστό ξενοδοχείο «Metropolitan» στη λεωφόρο Συγγρού ανακαινίζεται και μετονομάζεται σε
«Athens Marriott»
,
Η προγραμματισμένη ανακαίνιση, ύψους 15 εκατ. δολαρίων, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως το 2018, ενώ το νέο ξενοδοχείο θα διαθέτει συνολικά 366 δωμάτια, δύο σύγχρονα εστιατόρια, ένα μπαρ στην ταράτσα, γυμναστήριο, πισίνα και τελευταίας τεχνολογίας χώρους εκδηλώσεων.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε νευραλγική θέση, στο δρόμο που οδηγεί στον Φαληρικό όρμο και στο υπό διαμόρφωση παραλιακό μέτωπο της «Αθηναϊκής Ριβιέρας», απέναντι από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ένα συγκρότημα σχεδιασμένο από τον Ιταλό αρχιτέκτονα Renzo Piano, που θα περιλαμβάνει την Εθνική Λυρική Σκηνή, την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας και το πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

«Το ξενοδοχείο είναι ιδανικά τοποθετημένο και αναμένεται να επωφεληθεί τα μέγιστα από την προγραμματισμένη ανάπτυξη του Φαληρικού όρμου και του παραλιακού μετώπου της «Αθηναϊκής Ριβιέρας» και αυτή η σημαντική επένδυση αποδεικνύει την εμπιστοσύνη μας στο μέλλον της Αθήνας αλλά και τη δύναμη της εταιρίας μας» λέει  ο Γιώργος Παϊδούσης, Πρόεδρος των Ξενοδοχείων Χανδρή.
Να σημειώσουμε ότι η Marriott International είναι η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή εταιρία στον κόσμο, που διαχειρίζεται ή να παρέχει franchising σε περισσότερα από 5.700 ξενοδοχεία και 1,1 εκατομ. δωμάτια σε περισσότερες από 110 χώρες.   Η παρουσία της Marriott στην Ελλάδα αριθμεί συνολικά 13 αστικά και παραθεριστικά ξενοδοχεία, συμπεριλαμβανομένων οκτώ με το εμπορικό σήμα Luxury Collection, κάνοντας την Ελλάδα τη χώρα με τη μεγαλύτερη συλλογή από Luxury Collection Hotels and Resorts στην Ευρώπη.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας