Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Γιατί το άτμισμα αποτελεί καλύτερη επιλογή από το κάπνισμα

Όσον αφορά το άτμισμα, οι άνθρωποι έχουν ανάμικτες απόψεις. Μπορεί να έχετε ακούσει για τα οφέλη του ατμίσματος στην υγεία. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε ορισμένα εμφανή οφέλη του ατμού.

Ασφαλέστερο από το κάπνισμα

Σύμφωνα με το Royal College of Physicians, το άτμισμα είναι ασφαλέστερο από το κάπνισμα. Αυτός ο οργανισμός είναι εκπρόσωπος περισσότερων από 35.000 ιατρών σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με αυτούς, αυτό το προϊόν είναι 95% ασφαλέστερο από τα κανονικά τσιγάρα.

Εφόσον δεν υπάρχει καύση, η μετάβαση από το κάπνισμα στο άτμισμα μπορεί να σας βοηθήσει να απολαύσετε αυτήν την εναλλακτική λύση χωρίς καπνό. Επομένως, οι πνεύμονες, η κυκλοφορία του αίματος, η υγεία του δέρματος, η στοματική υγιεινή και ο οργανισμός σας γενικότερα, δεν θα επιβαρύνονται στον βαθμό που θα επιβαρύνονταν από το κάπνισμα ενός κανονικού τσιγάρου.

Χωρίς δυσάρεστες οσμές

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του ατμού είναι ότι διατηρεί το περιβάλλον καθαρό από καπνό. Αυτό το προϊόν εκπέμπει απαλή μυρωδιά, αντί για τη μυρωδιά των νεκρών φύλλων καπνού. Σύμφωνα με τους περισσότερους ανθρώπους, η μυρωδιά είναι ελαφρώς αισθητή.

Ελεγχόμενη πρόσληψη 

Στην πραγματικότητα, ο ατμοποιητής (vaporizer) σας επιτρέπει να έχετε τον πλήρη έλεγχο της δοσολογίας της νικοτίνης ή της κανναβιδιόλης, αν δεν θέλετε να επιβαρύνετε τον οργανισμό σας με τις επιβλαβείς ουσίες της νικοτίνης. Μπορείτε να βρείτε eliquid σε διαφορετικές περιεκτικότητες, όπως υψηλής περιεκτικότητας ή χωρίς καθόλου περιεκτικότητα σε νικοτίνη. Με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις, μπορείτε να κάνετε τη σωστή επιλογή. Οι περισσότεροι χρήστες, οι οποίοι κάνουν μετάβαση από το κάπνισμα στο άτμισμα επιλέγουν eliquid με υψηλή περιεκτικότητα νικοτίνης ή CBD.

Ελεγχόμενη παραγωγή ατμών

Ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα αυτής της εναλλακτικής λύσης είναι ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο της εκπομπής ατμών. Οι μικρές συσκευές, παράγουν χαμηλή εκπομπή ατμών και άνεση. Από την άλλη πλευρά, τα μοντέλα υψηλών προδιαγραφών είναι πολύ καλύτερα αν σας αρέσει το cloud chasing. Εάν ρυθμίσετε την έξοδο ισχύος, τον τύπο πηνίου και τη ροή αέρα, μπορείτε να ρυθμίσετε την παραγωγή έντασης.

Γεύσεις

Όσον αφορά τις γεύσεις, έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Επίσης, όλο και περισσότερες γεύσεις εισάγονται με την πάροδο του χρόνου. Μια επιλογή που έχει αρχίζει να γίνεται ευρέως γνωστή, είναι τα CBD eliquids. Πρόκειται για υγρά αναπλήρωσης ατμοποιητών τα οποία περιέχουν κανναβιδιόλη και χαρίζουν πέρα από πλούσιο άρωμα, σημαντικά οφέλη στον οργανισμό. Η ατμιστική κάνναβη αποτελεί μια εξαιρετική και αποτελεσματική επιλογή για την πρόσληψη της φαρμακευτικής κάνναβης μέσα από το άτμισμα.

Γρήγορη ικανοποίηση

Με το άτμισμα, μπορείτε να απολαύσετε την άνεση της γρήγορης ικανοποίησης. Αν και οι υψηλής ποιότητας ατμοποιητές απαιτούν λίγη ώρα, πολλοί έρχονται προγεμισμένοι και μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως. Μόλις ο ατμοποιητής είναι έτοιμος, μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε πατώντας ένα κουμπί.
Παρόλο που αυτές οι μονάδες λειτουργούν με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, κάθε μονάδα μπορεί να διαρκέσει μια ολόκληρη ημέρα μόλις φορτιστεί.

Με λίγα λόγια, αυτά είναι μερικά μεγάλα οφέλη του ατμίσματος. Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ το άτμισμα και είστε καπνιστής, προτείνουμε να το κάνετε άμεσα και θα μείνετε πολύ ευχαριστημένοι με την αγορά σας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας