Ο Γιώργος Αυτιάς στηρίζει ανοιχτά Σπύρο Πανά

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Σπύρου Πανά εξέφρασε ο γνωστός έγκριτος δημοσιογράφος και δημότης της περιοχής Γιώργος Αυτιάς, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού «Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης», στη Βάρη.

Ο Γ. Αυτιάς συνομιλώντας με το Δήμαρχο Σπύρο Πανά επισήμανε την θεαματική βελτίωση που έχει γίνει στην εικόνα και φυσιογνωμία του παραλιακού μετώπου της πόλης, μετά τις παρεμβάσεις, τις νέες φυτεύσεις, τις εργασίες εξωραϊσμού και απομάκρυνσης όλων των παράνομων και αυθαίρετων κατασκευών. Η αλλαγή αυτή ανέδειξε την ξεχωριστή ομορφιά του προαστίου και όπως τόνισε, ενισχύει την οικιστική φυσιογνωμία του. Κι αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που τον επέλεξε για τόπο κατοικίας του.

Παράλληλα, προσφέρθηκε να συμβάλλει ως ενεργός πολίτης της πόλης αυτής με τις ιδέες του αλλά και με προσωπική συμμετοχή στην προσπάθεια, για τη δημιουργία ενός μόνιμου δημοτικού μηχανισμού στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πόλης, καθώς και δράσεις για την ενίσχυση της απασχόλησης.