Χάρης Μπαμπάκος, υποψήφιος με την Ανεξάρτητη Κίνηση ΒΒΒ

Γεννήθηκα στη Βουλιαγμένη το 1966, στην οποία κατοικώ με την οικογένειά μου. Είμαι παντρεμένος και έχω τρεις γιους.

Εκείνο που οδήγησε τη θέλησή μου να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Σπύρου Πανά και να στελεχώσω το ψηφοδέλτιο της Νίκης, είναι η ακάματη διάθεσή μου για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών, μέσα από το διαρκές άκουσμα των -όποιων- προβλημάτων και την αποτελεσματική επίλυσή τους, καθώς και τη διαφύλαξη του χαρακτήρα και της ομορφιάς των πόλεων που απαρτίζουν το δήμο μας.

tspg

Επίσης, η προώθηση της οικολογικής συνείδησης, των πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων και της προστασίας των ηλικιωμένων και των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας εντάσσονται στην άμεση προτεραιότητα της πολιτικής μου παρουσίας.

Ποιος είναι

Ο χάρης Μπαμπάκος είναι απόφοιτος του Ελληνογαλλικού Κολλεγίου Πειραιά και σήμερα είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίες.

Η αείμνηστη μητέρα του, Ειρήνη (Ρένα) Ζώρζου, γνωστή για την πλούσια και αφιλοκερδή κοινωνική και πολιτιστική της δράση, του εμπέδωσε ήθος, ψυχικό σθένος και ακεραιότητα χαρακτήρα, ώστε να μπορεί να επιβάλλει ο ίδιος στους χαλεπούς καιρούς μας τη δυναμική και δίκαιη λύση, όταν και όπου αυτή πρέπει και προσδοκάται.