Βάνα Μπάρμπα: Καλά έκανε η Διαβάτη και αρνήθηκε να πάρει το βραβείο!

Βάνα Μπάρμπα: Καλά έκανε η Διαβάτη και αρνήθηκε να πάρει το βραβείο!

Στο πλευρό της Χρυσούλας Διαβάτη η δημοτική σύμβουλος Γλυφάδας Βάνα Μπάρμπα

Όπως γράψαμε και προχθες, η Χρυσούλα Διαβάτη αρνήθηκε να παραλάβει την τιμητική της διάκριση στα θεατρικά βραβεία «Κάρολος Κουν» εξαιτίας της βράβευσης του Σάκη Ρουβά στην κατηγορία «Αρχαίο Δράμα» για την ερμηνεία του στο ρόλο του Διόνυσου στην τραγωδία «Βάκχες». Η Βάνα Μπάρμπα, καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, κλήθηκε να σχολιάσει την ενέργεια της κυρίας Διαβάτη και είπε τα εξής:

«Πολύ σωστά συμπεριφέρθηκε η κ. Διαβάτη. Ο Σάκης Ρουβάς είναι το πιο αγαπητό άτομο, όμως υπάρχει ένα όριο. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν αγγίζονται. Το θέατρο και ειδικά το κλασικό ρεπερτόριο, το θέατρο της Επιδαύρου θα πρέπει να είναι εκεί που του αρμόζει. Δεν μπορεί να μπει κανένας star, δεν μπορεί να μπει κανένας άνθρωπος που πουλάει»

tspg

«Θεωρώ ότι η κ. Διαβάτη ήταν άψογη. Είναι ιεροσυλία μπροστά στις ενέργειες των Ελλήνων ηθοποιών που έχουν δουλέψει στην Επίδαυρο τόσα χρόνια κι έχουν δώσει την ψυχή τους. Έλεος! Εγώ δεν θα τολμούσα ποτέ να παίξω τη Μήδεια ή την Εκάβη. Δεν το παίρνεις το βραβείο που έχει να κάνει με αρχαίο θέαμα! Τι να πουν αυτοί οι ηθοποιοί που καταθέτουν τη ζωή τους τόσα χρόνια με πολύ λίγα χρήματα;»