Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Ανακατασκευάστηκε το γήπεδο μπάσκετ του Πανοράματος Βούλας

Παραδόθηκε στους κατοίκους το ανακατασκευασμένο γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται στην πλατεία Άλσους, στο Πανόραμα Βούλας.

Η ανακατασκευή περιελάμβανε μια σειρά από εργασίες που αφορούσαν την εκτέλεση διάφορων οικοδομικών και ασφαλτικών εργασιών, την αναβάθμιση του αθλητικού τάπητα, τη συντήρηση των αθλητικών οργάνων καθώς και την περίφραξη του γηπέδου.

Η ανακατασκευή του Γηπέδου Πλατείας Άλσους στο Πανόραμα, καθώς και του Γηπέδου Μπάσκετ επί της Πλατείας Εθνικής Αντίστασης στη Δ.Ε. Βούλας εντάσσονται σε μια εργολαβία, με προϋπολογισμό 73.800 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βολυιαγμένης, Σπύρος Πανάς προχώρησε σε επιτόπια αυτοψία του έργου και με αφορμή την ολοκλήρωσή του επισήμανε:

Παραδίδουμε στη νέα γενιά της πόλης, σε κάθε συμπολίτη μας, έναν ακόμη αθλητικό χώρο που ανακατασκευάστηκε πλήρως και με προδιαγραφές που εγγυούνται την ασφαλή των παιδιών μας. Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε το σύνολο των ήδη υπαρχόντων αθλητικών υποδομών της πόλης μας, αλλά και να αποκτήσουμε ακόμη περισσότερες. Θέλουμε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης να είναι τόπος που ξεχωρίζει όχι μόνον για τη μοναδική φυσική ομορφιά του, αλλά και για τις πολλές και ποιοτικές επιλογές που θα προσφέρει στους κατοίκους του για άθληση, πολιτισμό.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας