Connect with us

Hi, what are you looking for?

Αθλητικά

Νέος προπονητής στη Βάρη ο Κώστας Μπεχλιβανίδης

Tη συνεργασία της με τον προπονητή Κώστα Μπεχλιβανίδη μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 ανακοίνωσε η διοίκηση του Α.Ο. Κυανούς Αστήρ Βάρης. 

Είχε προηγηθεί η παραίτηση του μέχρι σήμερα προπονητή της ομάδας Φώτη Θανέλλα (περισσότερα εδώ).

Πάντως, με αφορμή όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες σε αθλητικές ιστοσελίδες, η διοίκηση της ομάδας της Βάρης έκανε λόγο για ανακρίβειες, διαψεύδοντας ως “φαιδρά” τα όσα δημοσιεύτηκαν.

Αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Είναι λυπηρό να γράφονται καί να λέγονται ανακρίβειες καί πράγματα πέρα από κάθε φαντασία. Ο Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ είναι μία οικογένεια καί θα παραμείνει , όσο καί να επιδιώκουν ορισμένοι για καθαρά προσωπικούς λόγους να αμαυρώσουν την μεγάλη φετινή επιτυχία. Η ζήλεια καί ο φθόνος είναι κακός σύμβουλος.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές καί η διοίκηση του Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ διαψεύδουν κατηγορηματικά τα όσα φαιδρά καί αστεία γράφτηκαν σε αθλητικά site τις τελευταίες ημέρες. Συνεχίζουμε ενωμένοι για να πετύχουμε ισάριθμες Νίκες τις 3 τελευταίες αγωνιστικές της περιόδου 2014-2015 καί να ολοκληρώσουμε την πετυχημένη αυτή χρονιά.

Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου σε συνέντευξη Τύπου η διοίκηση του Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ θα μιλήσει με στοιχεία καί αποδείξεις για όλους αυτούς που μάταια προσπαθούν εδώ καί καιρό να βγούν από την αφάνεια καί αποφεύγουν τις ευθύνες που ανέλαβαν το καλοκαίρι.

Ο Α.Ο. ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2015-2016 ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ!”.

κλειδαράς Σπανός
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement