Η βραδιά της υποψήφιας (Πόλη για να ζεις) Μαρίας Μπραϊμνιώτη

Μια μεγάλη συγκέντρωση στο κτήμα Μπραϊμνιώτη πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα, παρουσία φίλων και γνωστών, η επιχειρηματίας και υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Μαρία Μπραϊμνιώτη.

Η κα Μπραϊμνιώτη, στην ομιλία της αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν να συστρατευθεί με την παράταξη του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου. Εξηγώντας πως είναι πολύ σημαντικό για την ίδια, ο επικεφαλής ενός συνδυασμού να κερδίσει την εμπιστοσύνη της σε όλα τα επίπεδα, να διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα, ικανότητες αλλά και κυρίως εμπειρία.

«Όλα αυτά και πολλά ακόμη προτερήματα διέκρινα στον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο γι’ αυτό και πήρα την απόφαση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του», τόνισε μεταξύ άλλων η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, επισημαίνοντας πως δική της προτεραιότητα είναι τα παιδιά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην τρίτη ηλικία στην όποια όπως είπε, θα πρέπει να δείξουμε περισσότερη ευαισθησία και να τους χαρίσουμε την ποιότητα ζωής που τους αξίζει, ενώ σε ό,τι αφορά στο περιβάλλον τόνισε πως, προτεραιότητα της αλλά και του συνδυασμού είναι να διατηρήσει το φυσικό κάλλος της περιοχής και να το προστατεύσει από τα επιχειρηματικά συμφέροντα που θα προσπαθήσουν να το αλλοιώσουν.

Κλείνοντας, η κα Μπραϊμνιώτη, κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν την προσπάθεια της παράταξής της και να δείξουν την εμπιστοσύνη τους στον υποψήφιο Δήμαρχο, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.