Connect with us

Hi, what are you looking for?

Επικαιρότητα

Τι πρέπει να γνωρίζεις για το cash out στο online στοίχημα

Οι στοιχηματικές εταιρίες συνεχίζουν να αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν εκμεταλλευόμενες την εξέλιξη της τεχνολογίας. Δημιουργούν εφαρμογές που βρίσκουν άμεση ανταπόκριση από τους παίκτες και δεν διστάζουν να τις ενσωματώσουν στην όποια στρατηγική τους στο stoixima. Μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές αποτελεί το cash out που σας επιτρέπει να κλειδώσετε κέρδη πριν ακόμα ολοκληρωθεί η αναμέτρηση που ποντάρετε. Τι πρέπει να γνωρίζει ο παίκτης όμως για αυτό το πολύ χρήσιμο εργαλείο στοιχηματισμού;  Πως μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του ποντάροντας στο άθλημα της αρεσκείας του; Χρήσιμες συμβουλές λοιπόν για το cash out στο online στοίχημα.

Τι είναι το cash out

Η πρόωρη εξαργύρωση όπως θα την συναντήσετε σε αρκετές στοιχηματικές ιστοσελίδες είναι μία εφαρμογή που σας δίνει το δικαίωμα να εξαργυρώσετε ένα κουπόνι πριν ακόμα ολοκληρωθεί η διάρκεια της αναμέτρησης που ποντάρετε. Ένα στοιχηματικό εργαλείο που ενδεχομένως να σας σώσει από την δυσάρεστη κατάσταση ενός γκολ στις καθυστερήσεις ή ενός buzzer beater στους αγώνες μπάσκετ. Είναι μία ιδιαίτερα δημοφιλής εφαρμογή και βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των παικτών που επιδιώκουν ένα σίγουρο κέρδος στο παιχνίδι τους. Υπάρχουν διάφορα είδη cash out στα οποία θα αναφερθούμε εκτενέστερα παρακάτω.

Πως αλλάζει τιμή το cash out

Το ποσό που προσφέρει ο εκάστοτε bookmaker για να κλείσετε ένα κουπόνι μεταβάλλεται σύμφωνα με την εξέλιξη της αναμέτρησης. Στην περίπτωση που έχετε προβλέψει σωστά στο στοίχημα ποδόσφαιρο στη Novibet και το παιχνίδι εξελίσσεται θετικά για εσάς, το ποσό που πληρώνει η στοιχηματική εταιρία αυξάνει με την πάροδο του χρόνου. Φτάνοντας προς την ολοκλήρωση του αγώνα και ενώ έχετε ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης το ποσό αγγίζει την μέγιστη τιμή που μπορεί να προσφέρει ο bookmaker για να σας δελεάσει. Την κρίσιμη απόφαση θα την πάρετε όταν η αναμέτρηση που έχετε επιλέξει κρέμεται από μία κλωστή. Εκεί θα αποφασίσετε αν θα κλείσετε το κουπόνι σας αποκομίζοντας ένα μικρό αλλά σίγουρο κέρδος ή θα ρισκάρετε για το σύνολο του ποσού μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Προσφορές σε cash out θα έχετε και στην περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελίσσονται ιδανικά στο παιχνίδι σας. Βέβαια το ποσό που σας επιστρέφεται σε αυτή την περίπτωση είναι κατά πολύ μικρότερο από το αρχικό σας ποντάρισμα. Δεν παύει όμως να είναι μία επιστροφή που μειώνει τις απώλειες και εξασφαλίζει ένα επιπλέον κεφάλαιο για τα επόμενα στοιχήματά σας.

Τα είδη cash out στις στοιχηματικές πλατφόρμες

Υπάρχουν αρκετοί τύποι cash out που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας. Η συνηθέστερη επιλογή ακούει στο όνομα πλήρες cash out όπου ο παίκτης αποδέχεται την προσφορά του bookmaker κλείνοντας οριστικά το στοίχημά του. Το πλήρες cash out δεν έχει πάντα θετικό πρόσημο γεγονός που εξαρτάται όπως προαναφέραμε από την έκβαση της αναμέτρησης και το χρονικό σημείο στο οποίο αποφασίζετε να κινηθείτε για εξαργύρωση.

Πολλοί παίκτες και κυρίως εκείνοι που επιλέγουν να κινηθούν σε μία πιο ασφαλή κατεύθυνση χρησιμοποιούν το μερικό cash out κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους. Με την επιλογή αυτή μπορείτε να εξαργυρώσετε μέρος τους αρχικού σας πονταρίσματος σύμφωνα με αυτά που σας προτείνει ο bookmaker και να αφήσετε το υπόλοιπο στοίχημα να τρέξει μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα. Έτσι καταφέρνετε να ελαχιστοποιήσετε τις απώλειες ή ακόμα να έχετε σίγουρο ένα μικρό κέρδος ανεξάρτητα από την τροπό που θα πάρει η αναμέτρηση. Αφήνοντας το υπόλοιπο στοίχημα να τρέξει κανονικά μπορείτε να ρισκάρετε ένα μεγαλύτερο κέρδος αν και εφόσον όλα εξελιχθούν σύμφωνα με τις προβλέψεις σας.

Τέλος οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν τη δυνατότητα σε όσους δεν παρακολουθούν το Live μίας αναμέτρησης να κάνουν χρήση του cash out. Πως γίνεται αυτό; Με την επιλογή του προγραμματισμένου cash out όπου μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ορίσετε το επιθυμητό ποσό κέρδους και να αφήσετε τον bookmaker να κλειδώσει αυτόματα στο νούμερο αυτό. Χωρίς να χρειάζεται να επέμβετε ή να βρίσκεστε καν Online σε έναν λογαριασμό θα δείτε το ποσό να πιστώνεται στον λογαριασμό σας αν η προσφορά του bookmaker αγγίξει τις προσδοκίες σας.

Το cash out είναι μία εφαρμογή που μπορεί με ευκολία να χρησιμοποιηθεί στο ζωντανό στοίχημα και να σας προστατέψει από άσχημες καταστάσεις. Απαιτεί εξοικείωση στην χρήση του και κυρίως εμπειρία για αποφασίσετε πότε είναι η σωστή στιγμή να το χρησιμοποιήσετε. 

Advertisement

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement Enter ad code here
Advertisement