Απόπειρα περίφραξης δημόσιου χώρου σήμερα στο Καβούρι

Καταγγελίες κατοίκων σταμάτησαν την περίφραξη μεγάλου χώρου στην παραλία Καβουρίου, δίπλα από τη Β πλαζ Βούλας σήμερα το πρωί. Αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο μπροστά από το πρώην ξενοδοχείο Καστέλο, το οποίο προορίζεται να γίνει κατοικίες και συνέλαβαν τον σιδερά που χωρίς άδεια τοποθετούσε κάγκελα κατά μήκος της παραλίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ένα συνεργείο του δήμου φύτευε αρμυρίκια, ενώ εργασίες πραγματοποιούνταν και στις κατεστραμμένες προβλήτες της παραλίας.

Στο σημείο βρέθηκαν σχεδόνα αμέσως ο υποψήφιος δήμαρχος της Δημοτικής Βούλησης, Δημοσθένης Δόγκας και ο υποψήφιος Δήμαρχος της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών, Θάνος Ματόπουλος, καταγγέλλοντας το γεγονός. Ο Δημοσθένης Δόγκας σχολίασε καυστικά στο facebook: “Αυτή είναι η άποψη περί ελεύθερων παραλιών του κ. Πανά“. Ο Θάνος Ματόπουλος τόνισε ότι αναμένει τη θέση της δημοτικής αρχής στο θέμα. O Δήμος Βαμβασάκης έγραψε επίσης στο facebook: “Τελικά εκεί είναι δημοτική παραλία κ. Πανά; Ή κάτι άλλο συμβαίνει; Φτάνει πια η κοροϊδία στους δημότες… Απαντήστε μας Δήμαρχε“.

Πάντως, έχει ήδη κανονιστεί για αύριο, Μ. Πέμπτη 17 Απριλίου 2014, στις 6 μ.μ. συνάντηση κατοίκων και φορέων για το θέμα στο σημείο αυτό.