Η Βουλιαγμένη τιμά την επέτειο της κατάκτησης του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης

Η Βουλιαγμένη τιμά την επέτειο της κατάκτησης του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης

Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων από τη Βουλιαγμένη, που έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα υδατοσφαίρισης που πανηγύρισε το τρόπαιο σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ήταν 22 Μαρτίου 1997, όταν ο ΝΟΒ του Γιάννη Γιαννουρή νικούσε στο κατάμεστο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ τη Ρόμα με 7-6 και, σε συνδυασμό με το 9-9 που είχε αποσπάσει στον πρώτο τελικό, στην ιταλική πρωτεύουσα, στεφόταν κυπελλούχος Ευρώπης.

Την ομάδα εκείνη αποτελούσαν οι Γιώργος Ρέππας, Γιώργος Αφρουδάκης, Δημήτρης Μάζης, Τόνυ Κουτσογιάννης, Νίκος Καφετζόπουλος, Γιώργος Μαυρωτάς, Βασίλης Λαμπάτος, Σπύρος Μπουλουγουράς, Γιώργος Ψύχος, Τζώρτζης Μουριάδης, Τεό Λοράντος, Ζάχος Αφρουδάκης, Διονύσης Σταθόπουλος, Δημήτρης Τσίκλος και ο Σέρβος Πέταρ Τρμπόγεβιτς. Συνεργάτης του Γιάννη Γιαννουρή στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Δημήτρης Μαυρωτάς.

Την ιστορική αυτή επέτειο θα τιμήσει ο ΝΟΒ στις 24 Μαρτίου, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ομίλου, στο Λαιμό, μετά τον αγώνα της ανδρικής ομάδας με το ΝΟ Πατρών για το πρωτάθλημα της Α1 (17:00). Στις 18:30 θα γίνει φιλικός αγώνας ανάμεσα στη σημερινή ομάδα της Βουλιαγμένης και τους θριαμβευτές του 1997, θα ακολουθήσει στις 19:00 η βράβευση των κυπελλούχων Ευρώπης, ενώ στη συνέχεια θα παρατεθεί συνέντευξη Τύπου.