Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βαρη

Για δωρεάν “τσεκ απ” περάστε από το Δήμο

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013 το Κέντρο Υγείας Βάρης σε συνεργασία με το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα πραγματοποιήσουν δωρεάν μετρήσεις αρτηριακής πίεσης, χοληστερίνης και σακχάρου αίματος.

Η δράση που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού αφορά στην πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων όλων των κατοίκων του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πραγματοποιούν τις προληπτικές αυτές εξετάσεις στο Κέντρο Υγείας Βάρης την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου από τις 8 έως τις 11 το πρωί.

Ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Σπύρος Πανάς καλεί τους κατοίκους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής σημειώνοντας ότι «η προάσπιση της καλής υγείας επηρεάζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων μας. Ως Δήμος, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής μας, φροντίζουμε με ανάλογες δράσεις να προσφέρουμε δωρεάν τη δυνατότητα σωστής πρόληψης για την προστασία της υγείας των συμπολιτών μας».

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας