Connect with us

Hi, what are you looking for?

Δημοτικες Εκλογες

Χρήστος Θανασούλας: Η προστιθέμενη αξία μιας υποψηφιότητας στη Βούλα

“Η συνέπεια λόγων και έργων είναι ύψιστη ηθική υποχρέωση”

“Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να σου δίνεται η δυνατότητα να εκπροσωπείς τους συμπολίτες σου και να μάχεσαι για τα συμφέροντά τους” δηλώνει παρουσιάζοντας την υποψηφιότητά του ο Βουλιώτης Χρήστος Θανασούλας που θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για το Τοπικό Συμβούλιο της πόλης στις ερχόμενες εκλογές.

Στην επιστολή που απευθύνει προς τους συμπολίτες του θέτει ως στόχους “περισσότερες ευκαιρίες, βελτιωμένες υπηρεσίες και καλύτερη ποιότητα ζωής”.

Αναλυτικά:


Συνδημότισσες και συνδημότες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για τη θέση του Συμβούλου Δημοτικής Κοινότητας Βούλας στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, με το συνδυασμό “Πόλη για να ζεις” του οποίου ηγείται ο αξιότιμος δήμαρχος μας Γρηγόριος Κωνσταντέλλος.

Έχοντας μεγαλώσει στην Βούλα και έχοντας ιδιαίτερους συναισθηματικούς δεσμούς, σας καλώ να στείλετε στο επόμενο Τοπικό Συμβούλιο τον δικό σας άνθρωπο. Έναν άνθρωπο ο οποίος προέρχεται μέσα από την κοινωνία, εργάζεται αδιάλειπτα και για αυτό ξέρει να μάχεται με ήθος και αξιοπρέπεια. Αυτή είναι η δική μου προστιθέμενη αξία την οποία θέλω να θέσω στην υπηρεσία σας.

Και σε αυτήν την προσπάθεια δεν είμαι μόνος. Αισθάνομαι να έχω μαζί μου όλες και όλους εσάς. Αισθάνομαι να έχω μαζί μου, πρωτίστως, όλους αυτούς που με γνωρίζουν από τα σχολικά χρόνια αλλά βεβαίως και όλους τους νεότερους δημότες μας.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να σου δίνεται η δυνατότητα να εκπροσωπείς τους συμπολίτες σου και να μάχεσαι για τα συμφέροντά τους.

Μαζί με νέους δυναμικούς, αλλά και παλαιότερους έμπειρους συνυποψηφίους μου θα εργαστούμε από κοινού προκειμένου η  Δημοτική μας Αρχή  να  βρίσκεται σε θέση να προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες, βελτιωμένες υπηρεσίες και καλύτερη ποιότητα ζωής στους δημότες της.

Σίγουρα η επιλογή αυτών που θα σας εκπροσωπήσουν δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όμως είναι αναγκαίο να στηρίξετε ανθρώπους, που έχουν όρεξη για προσφορά, ενεργούν αμερόληπτα και εκφράζονται μέσα από την αλληλεγγύη. Ανθρώπους που ζουν στην περιοχή και γνωρίζουν τα προβλήματα.

Που έχουν λύσεις για τα περισσότερα. Που έχουν νέες ιδέες και προσδοκούν σε μια καλύτερη πόλη, σε έναν καλύτερο δήμο. Ειδικά τώρα που ο δήμος μας οργανώθηκε και οι βάσεις έχουν τοποθετηθεί, είναι πλέον έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση. 

Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές δεν αγωνιζόμαστε  με μοναδικό όπλο το τι έχει γίνει μέχρι σήμερα. Δεν είναι μόνο ο απολογισμός του μεγάλου έργου το συγκριτικό πλεονέκτημα. Το πραγματικό πλεονέκτημα είναι επίσης ο σχεδιασμός , ο προγραμματισμός μας για την επόμενη πενταετία, με συνεχή αναβάθμιση των δημοτικών υπηρεσιών και την αδιάλειπτη διεκδίκηση πόρων για νέες υποδομές  αλλά και βελτίωσης των ήδη υφιστάμενων. 

Φίλες και φίλοι,

Η συνέπεια λόγων και έργων αποτελεί για εμένα ύψιστη ηθική υποχρέωση.

Για τον λόγο αυτό ζητώ την στήριξη σας, θεωρώντας πως διαθέτω την εμπειρία, την ικανότητα αλλά πάνω από όλα τη θέληση να προσφέρω στο Δήμο μας.

Με γνώμονα την εντιμότητα, ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια και ανιδιοτέλεια, ζητώ την ψήφο σας για εμένα και για τον Συνδυασμό “Πόλη για να ζεις”  του σημερινού και αυριανού μας Δημάρχου.

Την ψήφο σας για το μέλλον που μας αξίζει.

Σας ευχαριστώ από βάθους καρδίας,

Χρήστος Θανασούλας

Βιογραφικό

Γεννήθηκα  το 1972 στην Αθήνα  και κατοικώ στην Βούλα έως και σήμερα. 

Μαθήτευσα στο 1°Δημοτικό Σχολείο Βούλας, καθώς και στο 2° Γυμνάσιο και Λύκειο Βούλας.

Έχω σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και κατέχω τίτλους πιστοποίησης Ασφαλιστικών Γνώσεων και Εισηγητή – Εκπαιδευτή Πωλήσεων.

Εργάζομαι στην  Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας (ΕΤΕ) ενώ η επαγγελματική μου σταδιοδρομία ξεκίνησε ως διοικητικό στέλεχος στην πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία NATIONALE – NEDERLANDEN (ΙΝG).

Στην συνέχεια εργάστηκα στην μεσιτική εταιρία ασφαλίσεων   EUROBROKERS  ως Υπεύθυνος Μονάδας Ασφαλίσεων εξειδικευμένων κινδύνων και συγκεκριμένα μεγάλων ακίνητων, τεχνικών έργων και κατασκευών.

Έχω διατελέσει ιδρυτικό στέλεχος ως Τεχνικός Διευθυντής Bancassurance – Τραπεζοασφαλιστικών εργασιών  της τράπεζας Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (TT)  και στην συνέχεια της τράπεζας  EFG EUROBANK.

Είμαι ένας αξιόπιστος και υπεύθυνος επαγγελματίας, με πελατοκεντρική  αντίληψη και αναπτυγμένες επικοινωνιακές ικανότητες , ενώ το ομαδικό πνεύμα, η ευελιξία και η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι στοιχεία που με βοηθούν προσηλωμένο στην επίτευξη  και υπέρβαση των στόχων.

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement