Στο 2ο Γυμνάσιο Βούλας η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εκγλήματος για ενημέρωση γονέων

Στο 2ο Γυμνάσιο Βούλας η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εκγλήματος για ενημέρωση γονέων

Για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο μίλησαν στο 2ο Γυμνάσιο Βούλας αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την Πέμπτη 16 Μαΐου. 

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της Θεματικής Εβδομάδας με στόχο την ασφάλεια των παιδιών και απευθυνόταν σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Βασίλης Παπακώστας με τη συνεργάτιδά του Όλγα Γαλάνη.

Οι ομιλητές πρόβαλαν ενημερωτικό υλικό σχετικό με το θέμα και παράλληλα εξηγούσαν και απαντούσαν σε ερωτήσεις γονέων με απώτερο σκοπό τον πρακτικό χειρισμό αλλά και την ψυχολογική αντιμετώπιση προβλημάτων που αντιμετωπίζει η σύγχρονη οικογένεια σε σχέση με το διαδίκτυο.

Στην εσπερίδα παραβρέθηκαν ο Διευθυντής Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχος κ. Μιλτιάδης Μαχαιρίδης, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Κωτσιόπουλος Αλέξης, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκαπίδευσης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Νικηφοράκη Μίμα, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Πασακυριάκος καθώς και άλλοι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων και γονείς.

nourish

Με ανακοίνωσή του, ο διευθυντής του σχολείου Γεώργιος Γιώτης ευχαρίστησε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Βασίλειο Παπακώστα, τον Πρόεδρο της ΤΔ Αθηνών Αττικής της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Βλάση Βαλατσό για την συμβολή του στη διοργάνωση της εσπερίδας και τους γονείς για την παρουσία τους.