Θα απολογηθεί κανείς για τις παιδικές χαρές του Δήμου 3Β;

Θα απολογηθεί κανείς για τις παιδικές χαρές του Δήμου 3Β;

Ο Στέφανος Δάνδολος είναι ένας αναγνωρισμένος και βραβευμένος συγγραφέας, δημοσιογράφος και κάτοικος της περιοχής των 3Β. 

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον παρακολουθούν χιλιάδες ζευγάρια μάτια και η αγανάκτησή του από την παιδική χαρά της Αγίου Ιωάννου στη Βούλα, στην κεντρική πλατεία δηλαδή της πόλης, ήταν τόση που τράβηξε με το κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες, κοινοποιώντας τις στο λογαριασμό του στο twitter.

tspg

Θυμίζουμε ότι η απαράδεκτη κατάσταση στις παιδικές χαρές του δήμου κοντεύει να χρονίσει, με απίστευτες προχειρότητες, επικίνδυνα σημεία και την τραγική ταμπέλα που δηλώνει στους γονείς ότι φέρουν εκείνοι την ευθύνη, μιας και οι παιδικές χαρές δεν είναι πιστοποιημένες.

Δείτε όμως τις φωτογραφίες από το χθεσινό “ρεπορτάζ” του Στέφανου Δάνδολου καθώς και τα σχόλιά του. Ας περιμένουμε κάποιος να απολογηθεί ή να αλλάξει επιτέλους την κατάσταση αυτή.  

 

“Παιδική χαρά Δήμου Βούλας. Για παιδάκια που τρέχουν ανεμελα… “ CEqJo84WoAE1kUW “Παιδική χαρά Δήμου Βούλας. Πλάκες διαλυμενες και κομμένες…” CEqJ42SWMAAm5RO   “Παιδική χαρά του Δήμου Βούλας με πενήντα παιδάκια αυτή τη στιγμή. Χωρίς λογια…”     CEqBrZmW8AEZGsl “Παιδική χαρά του Δήμου Βούλας. Όλη η ντροπή δική τους”. CEqBKdsWMAEwH1Y “Παιδική χαρά του Δήμου Βούλας. Χωρίς λογια…” CEqAbySWIAE7Udo