Μανώλης Δασκαλάκης ο επικεφαλής της κίνησης “3Β μία πόλη”

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καταθέτει εντός των ημερών ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και δημοτικός σύμμβουλος της πλειοψηφούσας σήμερα παράταξης, Μανώλης Δασκαλάκης.

Ο Μανώλης Δασκαλάκης ηγείται της νέας δημοτικής παράταξης “3Β μία πόλη” που περιλαμβάνει στα στελέχη της δοκιμασμένους ανθρώπους των τοπικών κοινωνιών, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν μαζί με την ιδρυτική διακήρυξη της κίνησης.

tspg

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πάντως, στους υποψηφίους του συνδυασμού θα περιλμβάνονται πρόσωπα που ήδη υπηρετούν την πόλη από αιρετά αξιώματα, ενεργοί πολίτες των Συλλόγων της περιοχής καθώς και προσωπικότητες της οικονομικής ζωής της πόλης.

Ο Μανώλης Δασκαλάκης είχε επί της ουσίας προαναγγείλει πολιτική πρωτοβουλία με την εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε προ ημέρων στην εφημερίδα Παλμός Γλυφάδας, ενώ εδώ και εβδομάδες είχε γίνει γνωστό ότι κυοφορείται νέα παράταξη, χωρίς ωστόσο να έχει διαρρεύσει ποιοι την αποτελούν.

Ο Μανώλης Δασκαλάκης στη σχετικά σύντομη θητεία του στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει να επιδείξει αξιόλογη δραστηριότητα, αφού κλήθηκε να διαχειριστεί την “καυτή πατάτα” του 6ου νηπιαγωγείου Βούλας, να ισορροπήσει τις σχέσεις Δήμου με τον ΟΑΠΠΑ. Πρόθυμα ανέλαβε αμέσως μια σειρά δύσκολων αρμοδιοτήτων μετά από παραιτήσεις στελεχών της διοίκησης και της αντιπολίτευσης (Επιτροπή Παιδείας, Επιτροπή Καταλληλότητας), ενώ η παρουσία του στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου χαρακτηρίστηκε από ομαδικό πνεύμα και αποφασιστικότητα.