Δαβάκης: Συκοφαντίες τα περί συμφωνίας με Κωνσταντέλλο

Με δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε σήμερα απάντησε το Κύμα Ενωμένων Πολιτών και ο Δημήτρης Δαβάκης στο χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας Μίτος που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “συμφωνία κυκλοφορεί πως έγινε μεταξύ Κωνσταντέλλου και Δαβάκη για το β’ γύρο των εκλογών“.

Το Κύμα Ενωμένων Πολιτών αναφέρει:

tspg

“Με αφορμή κάποια, χιουμοριστικά μάλλον, δημοσιεύματα που κυκλοφορούν εσχάτως σχετικά με τη συνεργασία του Συνδυασμού ΚΥΜΑ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΒΑΚΗΣ με τον κ. Κωνσταντέλλο, ο κ. Δαβάκης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Το ΚΥΜΑ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» ξεκίνησε και προχωρεί πρώτο στον προεκλογικό αγώνα για την ανάδειξη του ως κυρίαρχη δύναμη στο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Πρώτο σε ήθος, σε αρχές, σε όραμα! Πρώτο σε αποδοχή από τους δημότες του Δήμου μας, όπως φαίνεται καθημερινά! Αισιοδοξεί δε να έλθει πρώτος στον α’ γύρο των δημοτικών εκλογών της 18ης Μαϊου.

Καμία άλλη σκέψη δεν υπάρχει σε κανένα μας. Οποιαδήποτε διαφορετική θέση, ειδικότερα μάλιστα όταν δημοσιοποιείται, είναι συκοφαντική και δόλια.

Όσο για τις κακόβουλες μαντικές ικανότητες κάποιων ανυπόληπτων φυλλάδων, η μέχρι σήμερα πορεία μας δε μας επιτρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά μαζί τους”.

Οφείλουμε να σχολιάσουμε πάντως, ότι τα στελέχη του Κύματος θα έπρεπε να είναι περισσότερο φειδωλά στους χαρακτηρισμούς με τους οποίους στολίζουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ειδικά μάλιστα εκείνα στα οποία έχει φιλοξενηθεί (19 Απριλίου 2014) συνέντευξη του Δημήτρη Δαβάκη.